Mari Grönroos, ihotautien erikoislääkäri

Mari Grönroos

Dosentti, LT, ihotautien erikoislääkäri
“Tavoitteena on optimaalinen hoito potilaalle - joka tilanteessa”

Mari Grönroos on toimenpiteisiin erikoistunut ihotautilääkäri, jonka erityisosaamista on ihosyöpien ja niiden esiasteiden hoito. Hän hoitaa ihosyöpiä leikkaamalla ja jäädyttämällä sekä pdt-hoidolla. Hän tekee vaativia kasvojen alueen leikkauksia, kuten siirteitä, plastioita ja kielekkeitä.

Lisäksi Marilla on kahdenkymmenen vuoden kokemus lasertoimenpiteistä. Laserilla voidaan hoitaa mm. aknearpia, intradermaaliluomia ja ksantelasmoja sekä laajentuneita hiusverisuonia. Hän on tehnyt myös ihosyöpiin liittyvää tieteellistä tutkimusta, jossa on pyritty kehittämään ihosyöpien hoitoa ja diagnostiikkaa. Hän on ollut mukana kehittämässä hyperspektrikameraa, jonka avulla ihosyöpiä pyritään diagnosoimaan entistä luotettavammin.

“Ihotautikurssin alkaessa tiesin heti olevani oikeassa paikassa. Olen erityisen kiinnostunut kaikenlaisista ihomuutoksista, ihosyövistä ja niiden esiasteista. Toimenpiteet veivät mukanaan. Tavoitteena on pyrkimys sairauden hoidon lisäksi mahdollisimman hyvään esteettiseen lopputulokseen.”

Vastaanottokäynti 20min.

Huomaathan, että ennen toimenpidettä tulee käydä konsultaatiokäynnillä. 

Laajempia toimenpiteitä varten (leikkaus, aknearpihionta, laaja toimenpide) tulee varata 60min toimenpideaika puhelimitse asiakaspalvelustamme 010 419 2000

 

 

 

Seuraavat vapaat ajat

Ei vapaita aikoja juuri nyt. Tarkista tilanne myöhemmin tai valitse toinen asiantuntija.
{{ appointment['time'] }}
{{ appointment['ApptLength'] }} min
{{ appointment['formatted_date'] }}
{{ appointment['location_name'] }}
{{ appointment.person.name }}
{{ appointment.person.title }}

Erityisosaaminen

 • lasertoimenpiteet
 • ihosyöpien ja niiden esiasteiden hoito leikkaamalla, jäädyttämällä ja pdt-hoidolla
 • pdt-rejuvenaatio
 • luomet ja ihomuutokset, luomiseurannat
 • liikahikoilun hoito: käsien ja kainaloiden botuliinipistokset

Kielet

Englishen
Finnishfi

Hinnat

 • 20 min 135 €*
 • 30 min 165 €*

*Vastaanoton hintaan sisältyy käytetyn vastaanottoajan lisäksi myös asiantuntijan potilastietojärjestelmiin tekemät kirjaukset ja tutustuminen mahdollisiin esitietoihin. Vastaanottokäynnin hinnan lisäksi veloitetaan poliklinikkamaksu 34,00 €, johon sisältyy e-reseptit. Lisäksi veloitetaan Kanta-maksu 3,50 €. Vastaanotolla mahdollisesti tehdyt tutkimukset ja toimenpiteet laskutetaan erikseen. Hinnoissa ei ole huomioitu Kela-korvausta. Voit tutustua hinta-arvioihin hinnastostamme.

Faktat

 • Dosentti
 • Lääketieteen tohtori
 • Ihotautien erikoislääkäri
 • Pienet toimenpiteet mahdollisia jo ensimmäisen vastaanoton yhteydessä. Jos kyseessä on useamman kuin yhden luomen poisto tai muu toimenpide, varaathan ajan puhelimitse 010 419 2000
 • 60 minuutin ajat on varattu lasertoimenpiteitä varten. Huomaathan, että ennen toimenpidettä tulee käydä konsultaatiokäynnillä. Saavuthan paikalle tunti ennen varattua laseraikaa voidepuudutusta varten.
Ihosairaala