Mari Grönroos, ihotautien erikoislääkäri

Mari Grönroos

Docent, MD, specialist i dermatologi
"Målet är optimal behandling för patienten – i alla situationer"

Mari Grönroos är en hudläkare som specialiserat sig på åtgärder och hennes specialkunnande är hudcancer och behandling av deras förstadier. Hon sköter hudcancerfall genom operationer och frysning samt med PDT-behandling. Hon gör krävande operationer i ansiktet, såsom transplantat, plastior och hudflikar. Dessutom har Mari tjugo års erfarenhet av laseråtgärder. Med laser kan bl.a. akneärr, intradermala födelsemärken och xantelasmor behandlas. Hon har även utfört vetenskaplig forskning om hudcancer, där man försökt utveckla behandlingen av och diagnostiken för hudcancer. “När kursen om hudsjukdomar började visste jag att jag var på rätt plats. Jag är speciellt intresserad av olika hudförändringar, hudcancertyper och deras förstadier. Jag fascinerades av åtgärderna. Förutom behandlingen av sjukdomen är målet även att uppnå ett så gott estetiskt slutresultat som möjligt.”Mari har i flera år varit överläkare vid polikliniken för hudsjukdomar vid Päijänne-Tavastlands centralsjukhus, där hon fokuserat på åtgärder och hudcancerforskning. Hon har varit med och utvecklat en hyperspektral kamera, med vilken man försöker diagnostisera hudcancer ännu säkrare än tidigare.

Nästa lediga tider

Det finns inga lediga tider just nu. Kontrollera situationen senare eller välj en annan expert.
{{ appointment['time'] }}
{{ appointment['ApptLength'] }} min
{{ appointment['formatted_date'] }}
{{ appointment['location_name'] }}
{{ appointment.person.name }}
{{ appointment.person.title }}

Specialkompetenser

  • laseringrepp
  • Behandling av hudcancer och dess förstadier genom operation, frysning och PDT-behandling
  • PDT-föryngring
  • födelsemärken och hudförändringar, uppföljning av födelsemärken
  • behandling av överdriven svettning: botulininjektioner för händer och armhålor

Språk

Englishen
Finnishfi

Priser

  • 20 min 135 €*
  • 30 min 165 €*

Allmän pI priset för mottagningen ingår förutom själva mottagningstiden, dessutom utförandet av alla skriftliga anteckningar som specialisten gör i journalerna, samt den tid som krävs för att bekanta sig med eventuella förhandsuppgifter. Förutom själva mottagningsavgiften debiteras en poliklinikavgift på 34,00 €, i vilken ingår e-recept. Utöver detta debiteras också en Kanta-avgift på 3,50 €. Eventuella undersökningar och ingrepp som utförs på mottagningen debiteras separat. FPA-ersättningen är inte beaktad i prisena. Du kan bekanta dig med diverse kostnadsuppskattningar på vår prislista.

Fakta

  • Små ingrepp möjliga redan vid första mottagningen. Vid borttagande av fler än ett födelsemärke eller vid övrigt ingrepp, boka tid på tfn 010 419 2000.
  • 60 minuters tider är reserverade för laseringrepp. Observera att du måste gå på ett konsultationsbesök före ingreppet. Du anländer väl till platsen en timme före bokad lasertid för anestesi med salva.
Ihosairaala