Skinscope-ihoanalyysi katsoo ihon pintaa syvemmälle

SkinScope-ihoanalyysi

Oletko kiinnostunut plastiikkakirurgisista hoidoista? Asiantuntijan konsultaatio nyt 0€ – varaa aika.

SkinScope-ihoanalyysi

SkinScope -ihoanalyysilaite tarjoaa mahdollisuuden kurkistaa pintaa syvemmälle ja puuttua ihon ongelmiin ennen kuin ne tulevat näkyville ihon pinnalle.
Varaa aika SkinScope-ihoanalyysiin>

 

Skinscopen toimintaperiaate juontaa juurensa Robert Williams Woodin 1903 kehittämään Woodin lamppuun, joka on ollut ihotautilääkäreiden käytössä vuodesta 1925 lähtien ihotautien diagnostiikassa. Ihon tarkastelussa hyödynnetään sekä näkyvää päivänvaloa että UV-säteitä, jolloin päästään tekemään kattava katsaus ihon kuntoon.

SkinScope näyttää ihon kahdessa eri valossa

Päivänvalotilassa ihoa valaistaan hyvin ja sitä päästään tutkimaan läheltä. Päivänvalotilassa näkyvät tarkasti esimerkiksi ihon pinnan rypyt ja juonteet, ihohuokosten erilaiset tukkeumat ja ihon sävy ja epätasaisuus. 

UV-valon avulla taas voidaan tarkastella tarkemmin ihon pintakerroksen alle;  terve iho heijastuu heleänä sinisenä värinä, kun taas erilaiset iho-ongelmat näkyvät muina väreinä. Sävyjen avulla voidaan erottaa iholta tarkasti kuivat ja rasvoittuvat kohdat, tukkeutuneet ihohuokoset ja erityisesti auringon aiheuttamat valovauriot. 

UV-valo paljastaa ihon kunnon pintaa syvemmältä – tästä syystä se toimii

UV-säteet ovat aivan näkyvän valon vieressä, mutta hieman lyhyemmällä aallonpituudella (320-365nm). Näkyvän valon aallonpituus on 380-700 nanometriä. Kun nämä säteet osuvat ihoon, ne imeytyvät siihen ja heijastuvat sitten takaisin hieman pidemmällä aallonpituudella, koska menettävät energiaa kohdatessaan ihon. Näin takaisin heijastuva valo muuttuu silmälle näkyväksi. Ilmiötä kutsutaan fluoresenssiksi. 

Erilaiset ihon ainesosat, bakteerit, sienet ja pigmentti iholla antavat erilaisen fluoresenssin, joka pystytään poimimaan esiin mustavalo-tutkimuksessa. Sama fluoresenssi hukkuisi päivänvalossa katsoessa, mutta tulee näkyviin mustavalo-näkymässä kun muita aallonpituuksia ei ole häiritsemässä. 

Skinscope käyttää Woodin lampusta poiketen modernia matalaenergistä UV-LED valoa, jolla on matala frekvenssi ja energia. Tutkimus on vaaraton iholle eikä aiheuta palamista. Tutkimukseen on paras tulla ilman meikkiä tai kosteusvoidetta. 

Mitä hyötyä SkinScopesta on?

SkinScopen avulla kykenemme kohdentamaan ihonhoitoa tarkemmin juuri ihosi vaatimiin tarpeisiin ja ohjaamaan hoitoa oikeille alueilla iholla, sekä puuttumaan ajoissa muutoksiin ja ehkäisemään niitä tulemasta näkyville ihon pinnalle. 

Kuinka analyysi etenee? 

Ennen analyysiä käydään läpi ihon senhetkiset hoitotottumukset ja historia – varaa siis mukaan tarvittavat tiedot. Analyysi aloitetaan tarkastelemalla ihoa päivänvalotilassa ja sen jälkeen UV-valossa. Laitteessa on sisällä peili, jonka avulla asiakas näkee oman kuvansa koko analyysin etenemisen ajan. Lopuksi ihoanalysin perusteella koostetaan asiakkalle oma, yksilöllinen ihonhoitorutiini SkinCeuticalsin tuotteista.
Varaa aika SkinScope-ihoanalyysiin>

Ihoanalyysin suorittaa SkinCeuticalsin kouluttama Ihosairaalan ammattilainen – tiimimme on ensimmäinen ja ainut sarjan ammattilaishoitoihin, tuotteisiin ja SkinScopeen koulutettu Suomessa. 

Ihosairaala