Kosmetologin dermatologiset kuorinnat

Dermatologiset MediDerma-kuorintahoidot

Oletko kiinnostunut plastiikkakirurgisista hoidoista? Asiantuntijan konsultaatio nyt 0€ – varaa aika.

Dermatologiset MediDerma-kuorintahoidot

Dermatologiset kuorinnat sopivat monenlaisiin ihon ongelmiin. Kuorinnassa kuollut iho kuoritaan pois hapolla, minkä jälkeen tehoaineet pääsevät vaikuttamaan paremmin. Hoito räätälöidään henkilökohtaisesti kosmetologin kanssa asiakkaan ihon tarpeiden mukaan. Kuorinnat käyvät lähes kaikille ihotyypeille, mutta tulehtunutta ihoa ei niillä voida hoitaa. Kuorinta tehdään ihon tilanteesta riippuen joko yhtenä hoitokertana tai useamman hoidon sarjana. Ajanvaraus tapahtuu valitsemalla ensin hoito ja sen jälkeen vapaa aika. 

Siirry ajanvaraukseen >

 

Lisätietoja hoidoista saat numerosta 010 4192020 tai suoraan kosmetologiltamme puhelimitse 0406588448 (Katja Khalifi) tai sähköpostilla katja.khalifi@ihosairaala.fi

Pinnalliset MediDerma-kuorinnat kasvoille

Hapoilla tehtävä kemiallinen kuorinta nopeuttaa kuolleiden ihosolujen poistumista ja nopeuttaa ihon luonnollista uusiutumista. Iholta poistetaan karhea eloton kerros ja vahvistetaan ihon dermistä, mikä takaa elinvoimaa iholle. Hoidot antavat nopeat ja näkyvät tulokset: iho muuttuu puhtaaksi, pehmeäksi ja ihon kosteus sekä väri paranevat.

Kemiallinen kuorinta sopii monenlaisiin iho-ongelmiin, kuten epäpuhdas iho, akneen taipuvainen iho, ruusufinni, ihon kuivuus, valovanheneminen, couperosa, rypyt, juonteet sekä hyperpigmentaatio.

Vaikuttavina aineina hoidoissa ovat yleensä erilaiset hedelmähapot. Kuorintakäsittelyjä suoritetaan neljän kerran sarjahoitoina, mutta ne sopivat käytettäväksi myös ihoa uudistavana yksittäisenä erikoishoitona. Pinnallinen happokuorinta ei aiheuta hilseilyä eikä ole kivulias. Hoitokokonaisuus määritellään aina yksilöllisesti ihon tilanteen mukaan.

Retinolikuorinnat

Retinolikuorinta on hellävarainen pinnallinen kuorinta, joka voidaan tehdä kertahoitona, kuurina tai jatkuvana hoitona. Se sopii kaikille ihotyypeille kaikkina vuodenaikoina. A-vitamiini eli retinoli tasapainottaa ihon sarveistumisprosesseja ja ennen kaikkea nopeuttaa ihon uudistumista. Sen ominaisuutena on hyvä myös mainita pigmenttiläiskien vähentäminen ja kyky tasoittaa ihon väriä. Se estää huokosten tukkeutumista ja pintakerroksen kuivumista.

Retinolin eri muodot ovat tehokkaita nuorentajia, joilla voidaan vähentää ryppyjä ja lisätä ihon joustavuutta. Retinolihoidot aiheuttavat pinnallisen kevyen 3 päivää kestävän ihon hilseilyn. Kosmetologi räätälöi jokaiselle asiakkaalle ihon tarpeen mukaan oman hoitokokonaisuuden.

Yhdistelmähoidot

Yhdistelmähoito on tehokas kemiallinen kuorinta, joka suoritetaan alkoholilla ja retinolilla. Kuorinta aiheuttaa hoidon jälkeen voimakkaan ja näkyvän hilseilyn. Hoito vaatii ihon esivalmistelun ennen hoitoa (pinnallinen geelikuorinta + kotihoitotuotteet 7-30 pvän ajan), minkä jälkeen kosmetologi suorittaa dermatologisen hoidon.

Hoidon jälkihoito jatkuu kotona 14-30 päivän ajan ihoa palauttavilla tuotteilla. Hoidon kanssa suositellaan ihoa rauhoittavaa hoitoa kosmetologin luona 2-3 päivää hoidon jälkeen. Siinä kosmetologi tarkistaa ihon kunnon ja kotihoitotuotteiden oikean käytön, jolloin asiakas saa varmuuden siitä, että ihon reaktio on normaali. Hoito antaa mahdollisuuden poistaa ihon kuorinnan seurauksia, kuten liiallista kuivuutta tai ärtyneisyyttä.

Kotihoito täydentää kuorinnan ja viimeistelee lopputuloksen

Kaikkien kuorintahoitojen jälkeen on ehdottoman tärkeää muistaa jälkihoito kotihoitotuotteilla, jotka kosmetologi määrää jokaiselle henkilökohtaisen tilanteen mukaan. Kotihoitotuotteet ovat välttämättömät kuorintahoitojen yhteydessä. Tuotteet ovat saatavilla hoidon yhteydessä Ihosairaalan tiloissa toimivasta Nesi-myymälästä

Mikäli olet kiinnostunut happokuorinnoista voit varata kosmetologin konsultaatioajan, jossa käydään läpi siihen liittyviä asioita ja saat neuvoja ihonhoitoon henkilökohtaisesti. Lisätietoja hoidoista saat numerosta 010 4192020 tai suoraan kosmetologeiltamme puhelimitse 0406588448 (Katja Khalifi) tai sekä sähköpostilla katja.khalifi@ihosairaala.fi  

Ajanvarauksen voit tehdä myös verkossa.
Siirry ajanvaraukseen >

Olet ystävällisesti tervetullut!

Dermatologiset kuorinnat 60 min Hinta
Geelikuorinta 136.85 €
Tehostettu geelikuorinta 171.35 €
Retinolikuorinta 171.35 €
Yhdistelmähoito 240.35 €
Tehostettu yhdistelmähoito 286.35 €
DNA Recovery 171.35 €
Tehostettu DNA Recovery 240.35- 286.35 €

Ihosairaala