Anni Andersin

Anni Andersin

Sjukskötare, kosmetolog

Anni Andersin utför laserbehandlingar, vårtfrysning och mikronålning på sin mottagning vid Hudsjukhuset.

Hårborttagning med laser och mikronålning är tillgängliga genom en kostnadsfri konsultation för plastikkirurgiska behandlingar. Under konsultationen kartlägger vi utgångsläget och gör upp en individuell behandlingsplan.  Du kan komma direkt till vårtfrysning genom att boka tid.

Behandlingarna är huvudsakligen seriebehandlingar. De bästa resultaten uppnås med flera behandlingar. Enligt Anni är dock huvudsaken att inte rusa framåt, utan att också komma ihåg att lyssna på klienten när man kartlägger hudproblem.

”Som sjukskötare är jag empatisk och försöker lugnt lyssna på klientens behov. Tillsammans hittar vi de bästa behandlingslösningarna.”

Anni har arbetat mångsidigt som sjukskötare inom både estetisk och rekonstruktiv plastikkirurgi. Hon är även utbildad till kosmetolog.

”På grund av min bakgrund som kosmetolog har jag alltid varit intresserad av hudvård, och en klients friska hud motiverar mig i mitt arbete”, säger Anni.

I anslutning till hudsjukhuset finns även NESI, en specialiserad hudvårdsbutik, där Anni arbetar inom kundtjänst som kosmetikarådgivare. Du kan med låg tröskel besöka henne för att fråga om ansiktsvårdsprodukter och kosmetika.

Nästa lediga tider

Det finns inga lediga tider just nu. Kontrollera situationen senare eller välj en annan expert.
{{ appointment['time'] }}
{{ appointment['ApptLength'] }} min
{{ appointment['formatted_date'] }}
{{ appointment['location_name'] }}
{{ appointment.person.name }}
{{ appointment.person.title }}

Specialkompetenser

  • Microneedling
  • Laserhårborttagning
  • Frysning av vårtor
  • Borttagning av stygn

Språk

Englishen
Finnishfi

Priser

Allmän pI priset för mottagningen ingår förutom själva mottagningstiden, dessutom utförandet av alla skriftliga anteckningar som specialisten gör i journalerna, samt den tid som krävs för att bekanta sig med eventuella förhandsuppgifter. Förutom själva mottagningsavgiften debiteras en poliklinikavgift på 15,78 € och Kanta-avgiften på 3,50 €. Eventuella undersökningar och ingrepp som utförs på mottagningen debiteras separat. FPA-ersättningen är inte beaktad i prisena. Du kan bekanta dig med diverse kostnadsuppskattningar på vår prislista.

Fakta

  • Sjukskötare
  • Kosmetolog
Ihosairaala