Keuhkosairauksien ja allergologian erikoislääkäri Paula Pallasaho

Paula Pallasaho

MD, specialistläkare i lungsjukdomar och allergologi
”Den individuella vården väljs genom växelverkan”

Paula Pallasaho är specialistläkare i lungsjukdomar och allergologi och hennes specialområde är undersökning och behandling av astma och allergier samt allergen immunterapi. I sitt dagarbete fungarar Paula som överläkare på Esbo stad. Paula visste redan som barn att hon ville bli läkare. Den största motivationen för yrket var viljan att hjälpa, som forfarande gör arbetet meningsfullt. “Allergologi kändes direkt som min grej. Den är en mångsidig bransch där man kan hjälpa många. Allergiska symtom och astma försämrar livskvaliteten om de behandlas bristfälligt. Till exempel allergena immunterapier är alldeles utmärkta, eftersom i motsats till många andra behandlingar påverkar de allergins uppkomstmekanism. Allergibenägenheten lindras och symtomen minskar. Det bästa med arbetet är interaktionen med patienten och att man hittar rätt hjälp genom en ömsesidig diskussion.”

Paula sköter sina patienter genom att lyssna och diskutera, eftersom den bästa behandlingen uppkommer enligt henne när både läkaren och patienten har en ömsesidig förståelse. Den rätta behandlingen är inte den samma för alla, utan den ska skräddarsys individuellt enligt patientens situation. En uppriktig vilja att hjälpa kombinerat med en omfattande expertis gör Paula till en omtyckt läkare och det är lätt att komma till hennes mottagning.
 ”

Nästa lediga tider

Det finns inga lediga tider just nu. Kontrollera situationen senare eller välj en annan expert.
{{ appointment['time'] }}
{{ appointment['ApptLength'] }} min
{{ appointment['formatted_date'] }}
{{ appointment['location_name'] }}
{{ appointment.person.name }}
{{ appointment.person.title }}

Specialkompetenser

  • Diagnostisering och behandling av astma
  • Allergisk snuva
  • Toleransbehandling mot allergi
  • Utredning av allergier
  • Rökavvänjning

Språk

Englishen
Finnishfi

Priser

  • 20 min 107,10€*
  • 30 min 126,00€*

Allmän pI priset för mottagningen ingår förutom själva mottagningstiden, dessutom utförandet av alla skriftliga anteckningar som specialisten gör i journalerna, samt den tid som krävs för att bekanta sig med eventuella förhandsuppgifter. Förutom själva mottagningsavgiften debiteras en poliklinikavgift på 31,82 €, i vilken ingår Kanta-avgiften samt e-recept. Eventuella undersökningar och ingrepp som utförs på mottagningen debiteras separat. FPA-ersättningen är inte beaktad i prisena. Du kan bekanta dig med diverse kostnadsuppskattningar på vår prislista.

Fakta

  • Docent
  • Medicine doktor
  • Specialistläkare i lungsjukdomar och allergologi
Ihosairaala