Anna-Stiina Meriläainen

Anna-Stiina Meriläinen

ML, Specialistläkare i plastikkirurgi
"Jag planerar behandlingen individuellt tillsammans med kunden och framhäver hans eller hennes egna vackra drag"

I sitt arbete som plastikkirurg känner Anna-Stiina Meriläinen att hon har hittat sitt drömjobb, och hon uppskattar verkligen variationen och utmaningen i sitt arbete. Anna-Stiina har arbetat med rekonstruktiv plastikkirurgi på Egentliga Tavastlands centralsjukhus och har även skaffat sig erfarenhet av estetisk kirurgi i den privata sektorn.

Anna-Stiina har ett synnerligen brett intresse för plastikkirurgi. Hon har gjort många olika slags bröstrekonstruktioner, så som bröstförminskningar, -lyft och -förstoringar med såväl implantat som med kroppseget fett. Inom kroppsformande kirurgi är det framför allt abdominoplastik och reparationskirurgi av delade av magmuskler som ligger henne varmt om hjärtat. I Anna-Stiinas repertoar ingår också olika ansiktsingrepp som övre och nedre ögonlockskirurgi, transplantation av kroppseget fett, botulinum- och fillerinjektioner samt krävande borttagning av hudcancer och hudförändringar i ansiktet.

Anna-Stiina är glad och leende, men också ansvarsfull och noggrann till sin natur. Hon lägger stor vikt vid patientens förtroende och strävar efter att skapa en trygg atmosfär på mottagningen och under ingreppen. Hon tar varje patients oro och bekymmer på allvar och efter att ha lyssnat på problemet fokuserar hon på att hitta en lösning eller åtminstone en lindring av problemet. Anna-Stiinas kunder har sagt att de litar på hennes estetiska öga och accepterar i regel hennes förslag.

”Jag tycker om när jag successivt kan ta reda på patientens önskemål och fundera på hur jag kan tillgodose dem. Jag tycker att det är viktigt att ärligt berätta om möjligheterna och riskerna med de olika ingreppen, och att berätta för kunden om åtgärderna inte kan uppfylla deras önskemål. Jag vill hitta den bästa behandlingen för varje patient eller kund. Den bästa feedbacken för mig är en nöjd kund som kommer till kontrollbesöket med ett leende på läpparna!”

Nästa lediga tider

Det finns inga lediga tider just nu. Kontrollera situationen senare eller välj en annan expert.
{{ appointment['time'] }}
{{ appointment['ApptLength'] }} min
{{ appointment['formatted_date'] }}
{{ appointment['location_name'] }}
{{ appointment.person.name }}
{{ appointment.person.title }}

Specialkompetenser

  • Plastikkirurgi i ansiktsområde
  • Bröstoperationer
  • Abdominoplastik
  • Injektionsbehandlingar

Språk

Englishen
Finnishfi

Priser

  • 30 min 131,25 €*
  • 60 min 210 €*

Allmän pI priset för mottagningen ingår förutom själva mottagningstiden, dessutom utförandet av alla skriftliga anteckningar som specialisten gör i journalerna, samt den tid som krävs för att bekanta sig med eventuella förhandsuppgifter. Förutom själva mottagningsavgiften debiteras en poliklinikavgift på 34,00 €, i vilken ingår e-recept. Utöver detta debiteras också en Kanta-avgift på 3,50 €. Eventuella undersökningar och ingrepp som utförs på mottagningen debiteras separat. FPA-ersättningen är inte beaktad i prisena. Du kan bekanta dig med diverse kostnadsuppskattningar på vår prislista.

Fakta

  • Konsultationer vid stora operationer (hela anstiktet, bröst, magen, fettsugning) 60 min
Ihosairaala