Jukka Pajarinen, plastiikkakirurgian erikoislääkäri

Jukka Pajarinen

LT, dosentti, plastiikkakirurgian erikoislääkäri
"Parasta plastiikkakirurgiassa on mahdollisuus auttaa potilaita hyvin konkreettisella tavalla"

Plastiikkakirurgi Jukka Pajarinen on urallaan työskennellyt monipuolisesti yleisplastiikkakirurgian parissa, pientoimenpiteistä kriittisesti sairaiden potilaiden hoitoon. Ihosairaalassa hän tekee mm. erilaisten ihomuutosten ja pehmytkudospattien poistoja, yläluomileikkauksia ja rintojen pienennysleikkauksia.

Jukalla on laaja ja kansainvälinen tutkimustausta, ja asiantuntijuus sekä tutkittu tieto ovatkin hänelle työn peruspilareita. Hänen rauhallinen, mutkaton ja kuunteleva otteensa vastaanotolla on saanut kiitosta potilailta. Kirurgisissa toimenpiteissä korostuu lisäksi hänen pikkutarkka, säntillinen puolensa.

”Plastiikkakirurgian hienous on siinä, että standardiratkaisuja on vähän; hoito suunnitellaan potilaan ongelmaan ja ainutlaatuiseen tilanteeseen sopivaksi. Plastiikkakirurgia vaatiikin luovuutta ja esteettistä silmää sekä erityisesti taitoa kuunnella potilasta. Ala sopii hyvin tarkkuuteen ja pieneen perfektionismiin taipuvaiselle.”

Jukkaa miellyttää myös alan visuaalisuus; usein ongelma ja sen ratkaisu ovat heti nähtävissä. Hänelle ehdottomasti parasta plastiikkakirurgiassa onkin mahdollisuus auttaa potilaita hyvin konkreettisella tavalla.

Nästa lediga tider

Det finns inga lediga tider just nu. Kontrollera situationen senare eller välj en annan expert.
{{ appointment['time'] }}
{{ appointment['ApptLength'] }} min
{{ appointment['formatted_date'] }}
{{ appointment['location_name'] }}
{{ appointment.person.name }}
{{ appointment.person.title }}

Specialkompetenser

Språk

Englishen
Finnishfi

Priser

  • 30 min 130 €*
  • 60 min 210 €*

Allmän pI priset för mottagningen ingår förutom själva mottagningstiden, dessutom utförandet av alla skriftliga anteckningar som specialisten gör i journalerna, samt den tid som krävs för att bekanta sig med eventuella förhandsuppgifter. Förutom själva mottagningsavgiften debiteras en poliklinikavgift på 34,00 €, i vilken ingår e-recept. Utöver detta debiteras också en Kanta-avgift på 3,50 €. Eventuella undersökningar och ingrepp som utförs på mottagningen debiteras separat. FPA-ersättningen är inte beaktad i prisena. Du kan bekanta dig med diverse kostnadsuppskattningar på vår prislista.

Fakta

  • Lääketieteen tohtori
  • Dosentti
  • Plastiikkakirurgian erikoislääkäri
Ihosairaala