SAIRAANHOITAJIA,  SEKÄ KOKOPÄIVÄISIÄ ETTÄ OSA-AIKAISIA

Haemme sairaanhoitajia Helsingin keskustassa sijaitsevalle yksityiselle lääkäriasemalle. Saat työskennellä innostuneessa, kannustavassa ja nuorekkaassa ympäristössä yhdessä muiden huippuammattilaisten kanssa.

Tehtäväsi:

Työsi sisältää potilaiden ohjausta, toimenpiteissä avustamista, sairaanhoitajan ajanvarauspolia,  asiakaspalvelua sekä näytteenottoa. Hoitajana olet tärkeimpiä positiivisen asiakaskokemuksen varmistajia. Tehtävässä tarvitset hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja. Tarjoamme myös mahdollisuuden syventyä ihotautien erityishoitoihin, ja halutessasi voit pitää itsenäistä vastaanottoa, johon koulutamme sinut. 

Edellytämme:

Edellytämme sairaanhoitajan tutkintoa, ammattitaitoista ja positiivista asiakaspalveluasennetta sekä valmiutta muuttuviin tilanteisiin. Tehtävässä tarvitset sujuvaa suomen kielen taitoa. Ruotsin ja englannin kielen osaaminen katsotaan eduksi.

Tarjoamme:

Meillä pääset vaikuttamaan työhösi ja olet tärkeässä roolissa luomassa lämminhenkistä työkulttuuria ja ainutlaatuista palvelukokemusta asiakkaille. Työyhteisön hyvinvointi on meille erityisen tärkeää ja haluamme olla työntekijöidemme mielestä erinomainen työpaikka. 

Jätä hakemuksesi viimeistään 23.12.2017 lähettämällä email osoitteeseen rekry@ihosairaala.fi. Haastattelut aloitetaan jo hakuajan kuluessa ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. 

MARKKINOINNISTA KIINNOSTUNUT FARMASEUTTI IHON TERVEYDEN MYYMÄLÄÄN

Yksi Euroopan suurimmista yksityisistä ihotautien osaamiskeskuksista avaa Helsingin keskustassa vuoden 2018 alussa.
 
Suomen Ihosairaala Oy on ihonhoidon täyden palvelun huippuyksikkö, jossa vastaanottoa pitävät rinta rinnan Suomen kokeneimmat ihotautilääkärit, kosmetologit, jalkahoitajat, allergialääkärit ja plastiikkakirurgit. 
 
Täyden palvelun konseptiimme kuuluu myös ihonhoitotuotteita myyvä kauppa lääkärikeskuksen tiloissa. Jos tuote kuuluu olennaisena osana ihonhoitoon, se löytyy valikoimastamme. Olemme saaneet poikkeusluvalla myyntiin useita korkealaatuisia ihonhoidon sarjoja ja kaikki tuotteemme ovat iholääkäreiden suosittelemia. 

Tehtäväsi

  • Lähestyt aktiivisesti asiakkaita ja tarjoat yksilöllisiä ratkaisuja tuotevalikoimastamme
  • Kuvaat postauksia Instagramiin ja kirjoitat ihon terveyteen liittyviä blogikirjoituksia
  • Tuotteiden esillepanoa myymälässä ja verkkokaupassa

 
Odotamme sinulta

  • Erinomaista asiakaspalveluasennetta ja iloista luonnetta
  • Halua jatkuvasti kehittää asiakkaiden saamaa palvelukokemusta
  • Kiinnostusta ja halua oppia ihonhoidon erikoistuotteista
  • Farmasian yliopistotutkintoa tai pitkälle edenneitä opintoja


Meillä teet merkityksellistä työtä, jolla autat ihmisiä heille tärkeissä asioissa: ihon terveydessä ja hyvinvoinnissa sekä ulkonäössä. Työsi merkitsee paljon paitsi asiakkaille myös Ihosairaalalle: olet tärkeä osa kuluttajien kokemusta Ihosairaalassa asioimisesta.
 
Työskentelet yhdessä Suomen johtavien ihotautien ammattilaisten kanssa: kehityt ammatillisesti syventyen dermokosmetiikkaan, myyntiin ja markkinointiin. Nyt on mahdollisuus päästä mukaan alusta alkaen ja vaikuttaa merkittävästi ihon terveystuotteiden kaupan kehitykseen.
 
Jätä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 23.12.2017 lähettämällä email osoitteeseen rekry@ihosairaala.fi. Haastattelut aloitetaan jo hakuajan kuluessa ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.