Jerry Herrala, kosmetologi

Jerry Herrala

Kosmetolog
"Goda behandlingsresultat skapar välbefinnande också på insidan"

Diplomkosmetolog Jerry Herrala har tre decenniers erfarenhet i branschen. Sin breda expertis har Jerry samlat på sig vid sin egen skönhetssalong och genom rådgivning om hudvårdsprodukter.

Jerrys branschintresse väcktes redan i unga år, då han insåg hur mycket hudens utseende kan påverka en persons självkänsla, och hur viktigt det är med rätt slags hudvård. Som kosmetolog ville Jerry specialisera sig på att behandla den synligaste delen av huden, det vill säga ansiktet. Vid Hudsjukhuset gör Jerry olika ansiktsbehandlingar, hudrengöringar, peeling och ansiktsmassage.

Att hitta fungerande, individuella lösningar för kundernas hudproblem har varit en motivationsfaktor och ledstjärna genom Jerrys hela karriär. Utmaningar med akne, pigmentförändringar eller torr hud är mycket olika, men goda behandlingsresultat är alltid lika belönande. Det är också fint att få se och höra av kunderna hur de yttre förbättringarna har skapat välbefinnande också på insidan.

”För mig kommer den största känslan av att ha lyckats när jag kan uppnå de resultat kunden har önskat sig. Dagens antal av olika behandlingar kan kännas förvirrande, men en sakkunnig kosmetologs uppgift är att välja de behandlingar och produkter som ger de önskade resultaten.”

Boka tid >

Nästa lediga tider

Det finns inga lediga tider just nu. Kontrollera situationen senare eller välj en annan expert.
{{ appointment['time'] }}
{{ appointment['ApptLength'] }} min
{{ appointment['formatted_date'] }}
{{ appointment['location_name'] }}
{{ appointment.person.name }}
{{ appointment.person.title }}

Specialkompetenser

  • Ansiktsbehandlingar
  • Anti-aging-behandlingar
  • Behandling av hudproblem

Språk

Priser

Fakta

Ihosairaala