Katariina Mähönen

Katariina Mähönen

ML, specialistläkare inom hudsjukdomar och allergologi
"Det bästa är att se resultaten av en framgångsrik behandling och en nöjd patient"

Katariina Mähönen, specialistläkare inom hudsjukdomar och allergologi, genomförde sin specialiseringsutbildning på Hud- och allergisjukhuset vid HUS, och arbetar fortfarande där på Hudpolikliniken, utöver sina mottagningar på Hudsjukhuset. Det som lockade Katariina till hudsjukdomar var deras mångfald och diagnostikens visuella karaktär, samt det ständiga lärande som krävs inom detta snabbt utvecklande område.

Katariina har forskat om bindvävssjukdomar i huden och det är ett av hennes specialområden. Hon diagnostiserar och behandlar dock alla typer av hudproblem och -sjukdomar i allmänhet, från vanliga sjukdomar till mer sällsynta. Hon utför också gärna undersökningar av födelsemärken och mindre ingrepp som borttagning av födelsemärken och andra hudförändringar, samt frysbehandlingar.

Katariina är en snabb och effektiv läkare i sina ingrepp, men strävar alltid efter att bemöta varje patient individuellt, ta sig tid och lyssna noga. Hon är alltid noga med att se till att patienten förstår behandlingsanvisningarna, så att man med behandlingen uppnår bästa möjliga resultat. ”Det bästa med mitt arbete är att se resultaten av en framgångsrik behandling och en nöjd patient”, konstaterar hon.

Katariina behandlar patienter i alla åldrar, alltså är även barn och ungdomar varmt välkomna till hennes mottagning.

Nästa lediga tider

Det finns inga lediga tider just nu. Kontrollera situationen senare eller välj en annan expert.
{{ appointment['time'] }}
{{ appointment['ApptLength'] }} min
{{ appointment['formatted_date'] }}
{{ appointment['location_name'] }}
{{ appointment.person.name }}
{{ appointment.person.title }}

Specialkompetenser

Språk

Englishen
Finnishfi

Priser

Allmän pI priset för mottagningen ingår förutom själva mottagningstiden, dessutom utförandet av alla skriftliga anteckningar som specialisten gör i journalerna, samt den tid som krävs för att bekanta sig med eventuella förhandsuppgifter. Förutom själva mottagningsavgiften debiteras en poliklinikavgift på 34,00 €, i vilken ingår e-recept. Utöver detta debiteras också en Kanta-avgift på 3,50 €. Eventuella undersökningar och ingrepp som utförs på mottagningen debiteras separat. FPA-ersättningen är inte beaktad i prisena. Du kan bekanta dig med diverse kostnadsuppskattningar på vår prislista.

Fakta

Ihosairaala