Liisa Harjama

MD, specialist i dermatologi
"Patientmöten är den bästa delen av mitt arbete"

Liisa är specialist i hudsjukdomar som har speciellt intresse för barns hudsjukdomar och sällsynta och ärftliga hudsjukdomar. Hon har doktorerat på ärftliga hudsjukdomar med särskilt fokus på palmoplantar keratoderma, en förtjockning av huden på handflator och fotsulor.

Liisa diagnostiserar och behandlar också samtliga vanliga hudsjukdomar, så som atopiskt eksem, psoriasis, akne och skabb. Vid oklar diagnostik kan hon ta biopsi på utslagen och sköta hudförändringar med kryobehandling.

Därtill har Liisa gedigen erfarenhet om behandling av könssjukdomar och utslag i genitalområdet. På hennes mottagning kan du också påbörja PrEP-behandling och sköta kontrollbesök för PrEP-medicinering.

Liisa har alltid haft ett intresse för hudsjukdomar eftersom dessa sjukdomar kan diagnostiseras och skötas baserat på endast deras utseende. Liisa är en visuell inlärare, och som hudläkare får hon använda denna förmåga i sitt arbete varje dag.

Liisa är en gladlynt och vänlig läkare som gör alltid sitt bästa för sina patienter. Att genuint bemöta och lyssna på patienten är viktiga delar av hennes läkarmottagning. ”Patientmöten och det att jag kan på ett konkret sätt se att jag min expertis har hjälpt patienten med hens hudproblem är det bästa med mitt arbete.”

Nästa lediga tider

Det finns inga lediga tider just nu. Kontrollera situationen senare eller välj en annan expert.
{{ appointment['time'] }}
{{ appointment['ApptLength'] }} min
{{ appointment['formatted_date'] }}
{{ appointment['location_name'] }}
{{ appointment.person.name }}
{{ appointment.person.title }}

Specialkompetenser

  • Barns hudproblem
  • Ärftliga och sällsynta hudsjukdomar
  • Atopisk dermatit
  • Psoriasis
  • Acne behandling
  • Födelsemärken och hudförändringar
  • Sexuellt överförda sjukdomar och hudproblem i det intima området
  • PrEP

Språk

Englishen
Finnishfi

Priser

  • 30 min 160 €*
  • 30 min, lördag 208 €*

Allmän pI priset för mottagningen ingår förutom själva mottagningstiden, dessutom utförandet av alla skriftliga anteckningar som specialisten gör i journalerna, samt den tid som krävs för att bekanta sig med eventuella förhandsuppgifter. Förutom själva mottagningsavgiften debiteras en poliklinikavgift på 34,00 €, i vilken ingår e-recept. Utöver detta debiteras också en Kanta-avgift på 3,50 €. Eventuella undersökningar och ingrepp som utförs på mottagningen debiteras separat. FPA-ersättningen är inte beaktad i prisena. Du kan bekanta dig med diverse kostnadsuppskattningar på vår prislista.

Fakta

Ihosairaala