Minna-Kostiainen-1920x1280

Minna Kostiainen

ML, specialist i hudsjukdomar
"Det är viktigt att bemöta patienten med empati och respekt"

Minna Kostiainen är en erfaren specialist inom dermatologi, som under sin karriär har arbetat i cirka 15 år vid dermatologiska polikliniker på centralsjukhus. Hon har bland annat arbetat som avdelningsläkare vid den dermatologiska polikliniken vid Päijänne-Tavastlands centralsjukhus. Under de senaste tio åren har Minna uteslutande haft privat praktik. Hon anslöt sig till Ihosairaalas experter sommaren 2023.

Minna blev intresserad av hudsjukdomar redan under studietiden. Hon fascinerades av branschens mångsidighet och visualitet, samt av den förmåga att lösa problem och de manuella färdigheter som krävdes. Minna har dragit nytta av sin noggrannhet, samvetsgrannhet, flexibilitet och snabbhet och att hon sätter sig grundligt in i saker.

”Jag försöker hitta den bästa lösningen på min patients problem. Läkaren är glad när patienten är nöjd och har fått en lösning på sitt problem. Tack vare min långa livserfarenhet och över 30 år som läkare vet jag hur jag ska behandla mina patienter med empati och uppskattning.”

Minna behandlar alla typer av hudsjukdomar, varav de vanligaste är akne och olika utslag. Hennes specialintressen omfattar födelsemärken, hudförändringar och hudcancer. Hon utför gärna mindre kirurgiska ingrepp, såsom borttagning av ögonlock och små hudcancerfall genom operation och frysning.

Nästa lediga tider

Det finns inga lediga tider just nu. Kontrollera situationen senare eller välj en annan expert.
{{ appointment['time'] }}
{{ appointment['ApptLength'] }} min
{{ appointment['formatted_date'] }}
{{ appointment['location_name'] }}
{{ appointment.person.name }}
{{ appointment.person.title }}

Specialkompetenser

  • Födelsemärken och hudförändringar
  • Behandling av akne
  • Olika eksem
  • Barns hud

Språk

Englishen
Finnishfi

Priser

  • 20 min 140,00€*
  • 30 min 170,00€*
  • 45 min 220,00€*
  • 60 min 270,00€*

Allmän pI priset för mottagningen ingår förutom själva mottagningstiden, dessutom utförandet av alla skriftliga anteckningar som specialisten gör i journalerna, samt den tid som krävs för att bekanta sig med eventuella förhandsuppgifter. Förutom själva mottagningsavgiften debiteras en poliklinikavgift på 34,00 €, i vilken ingår e-recept. Utöver detta debiteras också en Kanta-avgift på 3,50 €. Eventuella undersökningar och ingrepp som utförs på mottagningen debiteras separat. FPA-ersättningen är inte beaktad i prisena. Du kan bekanta dig med diverse kostnadsuppskattningar på vår prislista.

Fakta

  • Medicine licentiat
  • Specialist i hudsjukdomar
Ihosairaala