Vanhojen tanssit

Iho kuntoon vanhojen tansseille

Oletko kiinnostunut plastiikkakirurgisista hoidoista? Asiantuntijan konsultaatio nyt 0€ – varaa aika.

Iho kuntoon vanhojen tansseille

Vanhojen päivä ja sitä juhlistavat tanssiaiset ovat yksi lukiovuoden kohokohdista. Uusi ikäluokka astuu valokeilaan, ja tunnelman kruunaavat juhlava pukeutuminen sekä esiintyminen perheiden ja opiskelukavereiden edessä. Jokainen haluaa olla parhaimmillaan, joten ennen tansseja onkin hyvä aikaa kiinnittää huomiota myös ihoon ja ihonhoitoon.

Talvi on ihon kannalta haastavaa aikaa, sillä kylmyys ja valon puute aiheuttavat ihossa kuivuutta ja pahentavat esimerkiksi atooppisen ihon oireita. Ihosairaalan asiantuntijoilta saat vinkit ja ohjeet ihonhoitoon. Monet vaivat hoituvat nopeastikin oikean hoidon avulla. Aknen, atooppisen ihon sekä muiden iho-ongelmien kanssa kannattaakin kääntyä ihotautilääkärin puoleen.
Varaa aika ihotautilääkärille >

Ihonhoitoon ei aina tarvita lääkäriä. Ihosairaalassa toimii myös kokenut kosmetologi, jonka hoidot tukevat ihon hyvinvointia ja joilla voidaan ehkäistä pienempiä iho-ongelmia. Kosmetologin palveluihin kuuluu laaja kirjo erilaisia hoitoja tehokkaista, ihoa raikastavista kuorinnoista ihon mekaaniseen puhdistukseen ja ihoanalyysiin. Alle 17-vuotiaiden ihon puhdistuksen tarjoamme edulliseen nuorisopuhdistushintaan. Tutustu kosmetologipalveluihin täällä tai varaa aikasi suoraan alta!
Varaa aika kosmetologille >

Ihosta kannattaa pitää huolta myös itse. Huolenpitoa tarvitaan, vaikka varsinaisia ihosairauksia ei olisikaan. Oikeaoppinen puhdistus ja kosteutus ovat avaimet hyvinvoivaan ihoon ja terve iho myös näyttää hyvältä. Jos kaipaat apua sinulle sopivien ihonhoitotuotteiden löytämiseen, voit poiketa farmaseuttimme juttusilla ihonhoidon erikoisliike Nesissä Salomonkadulla. Voit varata ajan 15 min ilmaiseen tuotekonsultaatioon ja farmaseuttimme avustaa sopivien tuotteiden valinnassa. Valitse palveluksi Ihonhoitotuotteiden konsultaatio ja varaa aika! Olet tervetullut tutustumaan meihin myös ilman ajanvarausta.
Varaa aika tuotekonsultaatioon >

Ihosairaala