Karvavnpoisto laserilla on tehokas tapa vähentää karvankasvua pysyvästi

Karvanpoisto laserilla harkinnassa? Nyt on oikea hetki laittaa karvoitus kesäkuntoon!

Karvanpoisto laserilla harkinnassa? Nyt on oikea hetki laittaa karvoitus kesäkuntoon!

Talven selkä alkaa taittua ja päivät pitenevät kohti kevättä ja kesää. Vaikka kesä tuntuu vielä kaukaiselta, nyt on oikea hetki pohtia ihon laserhoitoja ja etenkin karvanpoistoa laserilla. 

Jos karvojen ajeleminen tuntuu työläältä ja turhauttavalta, laserhoito on tehokas tapa vähentää karvankasvua ja poistaa karvoitusta pysyvästi. Bikinialue, sääret, kainalot, ylähuuli – olipa alue mikä tahansa, diodilaser hoitaa asian nopeasti ja verrattain miellyttävästi. 

Varaa aika karvanpoistoon >

Talvi on parasta aikaa karvanpoistolaserille – pysyvä tulos vaatii useita hoitokertoja

Kesää ajatellen nyt on optimaalinen hetki aloittaa hoidot: pysyvä tulos vaatii yleensä 4-8 hoitokertaa, jotka toteutetaan 4-5 viikon välein. Tämä johtuu karvatuppien kasvusyklistä ja hoidolla voidaan vaikuttaa vain aktiivisessa kasvuvaiheessa oleviin karvatuppeihin, jotka tuhoutuvat laserin lämpövaikutuksesta. Lepovaiheessa olevat tupet sitä vastoin selviytyvät ja siksi karvankasvu jatkuu edelleen. Hoitotulos on kuitenkin usein näkyvä jo ensimmäisen hoitokerran: karvoista poistuu kerralla jopa 30 %.

Karvanpoisto, kuten muutkin laserhoidot on paras hoitaa pimeään aikaan, jolloin jälkihoito helpottuu. Laserin jälkeen on nimittäin suojauduttava auringolta huolellisesti, jotta vältytään pigemnttihäiriöiltä, kuten hyperpigmentaatiolta. Nyt aloittaessa hoidoilla ehtii saada hyvän hoitovasteen ennen kevätauringon paistetta. Etenkin kasvojen alueen karvojen osalta on hyvä toimia heti – kevätaurinko saapuu nopeasti ja kasvot päivettyvät ensimmäisenä.

Pysyvästi eroon karvoista

Karvanpoistomenetelmistä laserin ylivoimainen etu on tuloksen pysyvyys ja vaivattomuus. Ihoa ei tarvitse ärsyttää jatkuvalla ajelulla tai nyppimisellä. Suosituimpia alueita ovat naisilla esimerkiksi kasvojen alueen karvoitus, kainalot, bikinialue ja sääret. Miehillä myös etenkin selän ja kaulan alueen karvoitus voidaan kokea häiritsevinä ja työläinä ajella. Karvanpoisto tuo ulkonäön ja vaivattomuuden lisäksi helpotusta myös karvoitukseen liittyviin iho-ongelmiin: jatkuvan ajelun aiheuttama ihoärsytys vähenee ja sen avulla saadaan helpotusta myös sisäänpäin kasvaneisiin karvoihin ja karvatupen tulehdukseen eli follikuliittiin. 

Miten hoito etenee ja mitä siitä tarvitsee tietää? 

Hoitoon tultaessa ihokarvat on syytä ajella lyhyeksi kotona edellisenä päivänä tai saman päivän aamuna. Hoito kohdistuu nimenomaan karvatuppeen ja laserin lämpövaikutus halutaan kohdistaa sinne ihon päällisten karvojen sijaan. Pidemmät karvat voivat myös kärytä laserin lämpövaikutuksen vuoksi, mikä lisää myös ihon palamisen riskiä. 

Alkukartoituksen ja keskustelun jälkeen hoitoalue merkitään ihoon ja laitteen säädöt asetetaan yksilöllisten vaatimusten mukaisiksi. Laser tehoaa parhaiten tummiin karvoihin, sillä säde hakeutuu tummempaan pigmenttiin. Edistyksellisen LinScan-diodilaserimme päässä on tehokas jäähdytys, mikä lisää hoitomukavuutta ja skannaavan lasersäteen ansiosta hoidettava alue on käsitelty nopeasti. 

Hoito tuntuu iholla lievänä pistelynä tai nipistelynä. Se on kuitenkin täysin turvallinen, eikä juuri ärsytä ihoa. Hoidon jälkeen iho voi hieman punoittaa, mutta esimerkiksi saunoa ja peseytyä saa jo samana päivänä. 

Kysy lisää ja varaa aika karvanpoistoon laserilla

Karvanpoistosta laserilla voit kysyä asiantuntevilta sairaanhoitajiltamme, jotka myös toteuttavat hoidot. Ajanvaraus onnistuu joko soittamalla, sähköpostitse tai suoraan verkkoajanvarauksen kautta. Isompia alueita varten on syytä varata 2 peräkkäistä aikaa ja jos olet epävarma, suosittelemme soittamaan meille etukäteen numeroon 010 4192000. Tervetuloa hoitoon!

Varaa aika karvanpoistoon >

Hoidettava alue Kertamaksu 5 kerran sarjahoito
Ylähuuli tai leuka 153 € 719 €
Kasvot 204 € 925 €
Niska tai kaula 204 € 925 €
Kainalot 204 € 925 €
Kyynärvarret 307 € 1389 €
Käsivarret 410 € 1852 €
Yläselkä tai rinta tai vatsa 410 € 1852 €
Koko selkä tai rinta ja vatsa 616 € 2779 €
Bikiniraja 307 € 1389 €
Brasilialainen 410 € 1852 €
Reidet 616 € 2779 €
Sääret 410 € 1852 €
Muu lisäalue (pieni) 153 € 719 €
Ihosairaala