, plastiikkakirurgiaan erikoistuva lääkäri

Ada Hukki

ML, specialistläkare i plastikkirurgi
"En ömsesidig förståelse mellan kunden och läkaren möjliggör den bästa behandlingsupplevelsen; i så fall kan båda parterna vara helt nöjda med behandlingsresultatet." 

”Arbetet som plastikkirurg fascinerar mig eftersom det är mångsidigt och jag ser mina egna händers verk i jobbet. Jag gillar yrkets precision och har alltid tyckt om att göra saker för hand. Inom plastikkirurgi tycker jag det är viktigt att inte bara uppnå ett utmärkt funktionellt resultat, utan också ett estetiskt vackert, naturligt och harmoniskt resultat.” 

Ada Hukki beskriver sig själv som en mycket tillmötesgående, pålitlig och positiv läkare. Vid ingrepp är det viktigt för henne att kunden alltid vet vad man håller på att göra och varför. 

”Det centrala i mitt jobb som plastikkirurg är att bemöta och hjälpa människor i alla åldrar efter min bästa förmåga. Jag lyssnar noga på kundens önskemål och gör alltid åtgärderna i samförstånd med patienten. För mig är det viktigt att kunden kan lita fullt ut på läkaren och att hen vet vad som görs och varför. En ömsesidig förståelse mellan kunden och läkaren möjliggör den bästa behandlingsupplevelsen; i så fall kan båda parterna vara helt nöjda med behandlingsresultatet.” 

Ada Hukki, som arbetar som specialist i plastikkirurgi vid Ihosairaala, är specialiserad på små ingrepp, borttagning av födelsemärken och hudförändringar. Hon är också en mångsidig expert på botulinuminjektioner: utöver estetiska botulinumbehandlingar har Ada använt injektionerna till att behandla till exempel bruxism och hyperhidros. 

Nästa lediga tider

Det finns inga lediga tider just nu. Kontrollera situationen senare eller välj en annan expert.
{{ appointment['time'] }}
{{ appointment['ApptLength'] }} min
{{ appointment['formatted_date'] }}
{{ appointment['location_name'] }}
{{ appointment.person.name }}
{{ appointment.person.title }}

Specialkompetenser

  • Injektionsbehandlingar: Botulin

Språk

Englishen
Finnishfi

Priser

  • 30 min 112€*

Allmän pI priset för mottagningen ingår förutom själva mottagningstiden, dessutom utförandet av alla skriftliga anteckningar som specialisten gör i journalerna, samt den tid som krävs för att bekanta sig med eventuella förhandsuppgifter. Förutom själva mottagningsavgiften debiteras en poliklinikavgift på 34,00 €, i vilken ingår Kanta-avgiften samt e-recept. Eventuella undersökningar och ingrepp som utförs på mottagningen debiteras separat. FPA-ersättningen är inte beaktad i prisena. Du kan bekanta dig med diverse kostnadsuppskattningar på vår prislista.

Fakta

Ihosairaala