Ada Hukki, plastiikkakirurgiaan erikoistuva lääkäri

Ada Hukki

LL, Plastiikkakirurgiaan erikoistuva lääkäri
”Asiakkaan ja lääkärin keskinäinen ymmärrys mahdollistaa parhaan hoitokokemuksen”

”Plastiikkakirurgin työ viehättää minua, koska se on monipuolista ja käytännön työssä näen omien käsieni jäljen. Pidän ammatin pikkutarkkuudesta ja käsillä tekeminen on ollut minulle mieluista aina. Plastiikkakirurgiassa on mielestäni tärkeää saavuttaa erinomaisen toiminnallisen tuloksen lisäksi myös esteettisesti kaunis, luonnollinen ja tasapainoinen lopputulos.”

Ada Hukki kuvailee olevansa lääkärinä hyvin helposti lähestyttävä, luotettava ja positiivinen. Toimenpiteissä hänelle on tärkeää, että asiakas tietää aina mitä ollaan tekemässä ja miksi.

”Keskeistä työssäni plastiikkakirurgina on kaiken ikäisten ihmisten kohtaaminen ja auttaminen parhaani mukaan. Kuuntelen asiakkaan toiveet huolellisesti, ja toimenpiteet teemme aina potilaan kanssa yhteisymmärryksessä. Minulle on tärkeää, että asiakas pystyy täysin luottamaan lääkäriin ja tietää kulloinkin mitä ollaan tekemässä ja miksi. Asiakkaan ja lääkärin keskinäinen ymmärrys mahdollistaa parhaan hoitokokemuksen – tällöin kumpikin osapuoli voi olla täysin tyytyväinen hoidon lopputulokseen.”

Ihosairaalassa plastiikkakirurgiaan erikoistuvana lääkärinä työskentelevän Ada Hukin erikoisosaamiseen kuuluvat pientoimenpiteet, luomien ja ihomuutosten poistot. Hän on myös monipuolinen asiantuntija botuliinipistoshoitojen osalta – esteettisten botuliinihoitojen lisäksi Ada on hoitanut botuliinipistoksilla esimerkiksi bruksismia sekä liikahikoilua.

 

Seuraavat vapaat ajat

Ei vapaita aikoja juuri nyt. Tarkista tilanne myöhemmin tai valitse toinen asiantuntija.
{{ appointment['time'] }}
{{ appointment['ApptLength'] }} min
{{ appointment['formatted_date'] }}
{{ appointment['location_name'] }}
{{ appointment.person.name }}
{{ appointment.person.title }}

Erityisosaaminen

  • Pistoshoidot: Botuliini

Kielet

Englishen
Finnishfi

Hinnat

  • 30 min 112€*

*Vastaanoton hintaan sisältyy käytetyn vastaanottoajan lisäksi myös asiantuntijan potilastietojärjestelmiin tekemät kirjaukset ja tutustuminen mahdollisiin esitietoihin. Vastaanottokäynnin hinnan lisäksi veloitetaan poliklinikkamaksu 34,00 €, johon sisältyy e-reseptit. Lisäksi veloitetaan Kanta-maksu 3,50 €. Vastaanotolla mahdollisesti tehdyt tutkimukset ja toimenpiteet laskutetaan erikseen. Hinnoissa ei ole huomioitu Kela-korvausta. Voit tutustua hinta-arvioihin hinnastostamme.

Faktat

Ihosairaala