Vivian Lindholm, ihotauteihin ja allergologiaan erikoistuva lääkäri

Anna Pankakoski

ML, specialist i hudsjukdomar
"Det är viktigt att patienten känner sig hörd"

Anna Pankakoski, specialist i hudsjukdomar, har studerat på den svenskspråkiga studielinjen vid medicinska fakulteten i Helsingfors och har specialiserat sig på hudsjukdomar vid HUS Hud- och allergisjukhus. Anna vill ytterligare fördjupa sin expertis inom hudsjukdomar, och arbetar nu därför på en doktorsavhandling om autoimmuna blåsdermatoser.

Anna har länge fascinerats av den mångfasetterade specialiteten hudsjukdomar där man inte bara möter helt vanliga hudproblem utan också mycket sällsynta sjukdomar. Oftast kan diagnosen ställas och även behandlingens effekt ses konkret med blotta ögat. ”Det bästa med jobbet är patienterna och att se hur den behandling de får hjälper”, säger Anna. Hon tycker att det är viktigt och givande att kunna hjälpa patienter i frågor som oroar dem och som ofta har en stor inverkan på livskvaliteten.

Anna är känd för att vara en lugn och omsorgsfull läkare som ser till att patienterna får känna sig hörda och förstår den behandling och de instruktioner som de har fått. På Hudsjukhuset behandlar Anna i allmänhet alla slags hudrelaterade symtom och sjukdomar, inklusive utslag, akne, födelsemärken, hudcancer och sexuellt överförda sjukdomar. Patienter i alla åldrar är välkomna till hennes mottagning.

Nästa lediga tider

Det finns inga lediga tider just nu. Kontrollera situationen senare eller välj en annan expert.
{{ appointment['time'] }}
{{ appointment['ApptLength'] }} min
{{ appointment['formatted_date'] }}
{{ appointment['location_name'] }}
{{ appointment.person.name }}
{{ appointment.person.title }}

Specialkompetenser

  • Behandling av akne
  • Födelsemärken och hudförändringar
  • Behandling av sexuellt överförda sjukdomar
  • Hudproblem i det intima området
  • Allergibehandling
  • Vårtfrysning

Språk

Englishen
Finnishfi
Swedishsv

Priser

  • 20min 110€*
  • 30min 129€*

Allmän pI priset för mottagningen ingår förutom själva mottagningstiden, dessutom utförandet av alla skriftliga anteckningar som specialisten gör i journalerna, samt den tid som krävs för att bekanta sig med eventuella förhandsuppgifter. Förutom själva mottagningsavgiften debiteras en poliklinikavgift på 34,00 €, i vilken ingår e-recept. Utöver detta debiteras också en Kanta-avgift på 3,50 €. Eventuella undersökningar och ingrepp som utförs på mottagningen debiteras separat. FPA-ersättningen är inte beaktad i prisena. Du kan bekanta dig med diverse kostnadsuppskattningar på vår prislista.

Fakta

  • ML, läkare under specialistutbildning inom hudsjukdomar och allergologi
Ihosairaala