Anne Alanko, sairaanhoitaja

Anne Alanko

Sjukskötare
"Även en liten förändring kan vara en stor sak för patienten"

Anne Alanko utexaminerades som sjukskötare år 1996. Hon har i många år arbetat inom intensivvård och som kirurgisk skötare. Kirurgiskt vårdarbete har alltid legat Anne varmt om hjärtat.

Plastikkirurgi är ett av Annes specialkompetensområden, och på Hudsjukhuset fokuserar hon på därtill relaterade konsultationer och vård med medicinteknisk utrustning.

Anne försöker alltid vara mycket exakt och noggrann i sitt arbete som sjukskötare, men det är också viktigt för henne att ha ett mänskligt och förstående förhållningssätt. Patienterna känner henne som en tillgänglig sjukskötare som det är lätt att prata med.

”Det är mycket givande när en patient vågar komma och prata och vi tillsammans hittar en lösning på problemet. Även en liten förändring kan vara en stor sak.”

Positiva förändringar sker också inom sjukvård och plastikkirurgi, med ständig utveckling av olika behandlingar. Anne konstaterar att fortbildning är viktigt i hennes yrke och det gör hennes arbete varierande och intressant.

Nästa lediga tider

Det finns inga lediga tider just nu. Kontrollera situationen senare eller välj en annan expert.
{{ appointment['time'] }}
{{ appointment['ApptLength'] }} min
{{ appointment['formatted_date'] }}
{{ appointment['location_name'] }}
{{ appointment.person.name }}
{{ appointment.person.title }}

Specialkompetenser

Språk

Priser

Allmän pI priset för mottagningen ingår förutom själva mottagningstiden, dessutom utförandet av alla skriftliga anteckningar som specialisten gör i journalerna, samt den tid som krävs för att bekanta sig med eventuella förhandsuppgifter. Förutom själva mottagningsavgiften debiteras en poliklinikavgift på 15,78 € och Kanta-avgiften på 3,50 €. Eventuella undersökningar och ingrepp som utförs på mottagningen debiteras separat. FPA-ersättningen är inte beaktad i prisena. Du kan bekanta dig med diverse kostnadsuppskattningar på vår prislista.

Fakta

  • Sjukskötare
  • Kosmetolog
Ihosairaala