Anne Alanko, sairaanhoitaja

Anne Alanko

Esteettinen sairaanhoitaja, kosmetologi
"Pienikin muutos voi olla asiakkaalle iso asia"

Anne Alanko työskentelee Ihosairaalassa esteettisenä sairaanhoitajana. Annen erikoisosaamisalue on plastiikkakirurgia, ja Ihosairaalassa hän keskittyy erityisesti siihen liittyviin konsultaatioihin sekä laitehoitoihin.

Anne on valmistunut sairaanhoitajaksi 1996. Kirurginen hoitotyö on aina ollut Annen sydäntä lähellä, ja hän onkin työskennellyt suurimman osan urastaan kirurgisten leikkauspotilaiden parissa.

Anne pyrkii olemaan sairaanhoitajan työssään aina erittäin tarkka ja huolellinen, mutta myös inhimillisen ja ymmärtävän otteen säilyttäminen on hänelle tärkeää. Asiakkaiden keskuudessa hänet tunnetaankin helposti lähestyttävänä hoitajana, jolle on helppo puhua.

”On hyvin palkitsevaa, kun asiakas uskaltaa tulla juttelemaan ja yhdessä löydämme avun häiritsevään asiaan. Pienikin muutos voi olla iso asia.”

Positiivisia muutoksia tapahtuu myös sairaanhoidon ja plastiikkakirurgian alalla koko ajan erilaisten hoitojen kehittämisen myötä. Anne toteaakin, että jatkuva kouluttautuminen on hänen ammatissaan välttämätöntä ja tekee myös työstä vaihtelevaa ja mielenkiintoista.

Seuraavat vapaat ajat

Ei vapaita aikoja juuri nyt. Tarkista tilanne myöhemmin tai valitse toinen asiantuntija.
{{ appointment['time'] }}
{{ appointment['ApptLength'] }} min
{{ appointment['formatted_date'] }}
{{ appointment['location_name'] }}
{{ appointment.person.name }}
{{ appointment.person.title }}

Erityisosaaminen

  • Plastiikkakirurgisten toimenpiteiden konsultaatio
  • Esteettiset hoidot
  • Mikroneulaus

Kielet

Hinnat

  • Maksuton konsultaatio 0 €
  • Toimenpiteet kts. hinnasto*

*Vastaanoton hintaan sisältyy käytetyn vastaanottoajan lisäksi myös asiantuntijan potilastietojärjestelmiin tekemät kirjaukset ja tutustuminen mahdollisiin esitietoihin. Vastaanottokäynnin hinnan lisäksi veloitetaan poliklinikkamaksu 15,78€ sekä Kanta-maksu 3,50 €. Vastaanotolla mahdollisesti tehdyt tutkimukset ja toimenpiteet laskutetaan erikseen. Hinnoissa ei ole huomioitu Kela-korvausta. Voit tutustua hinta-arvioihin hinnastostamme.

Faktat

  • Sairaanhoitaja
  • Kosmetologi
Ihosairaala