Anne Alanko, sairaanhoitaja

Anne Alanko

Sairaanhoitaja
"Pienikin muutos voi olla asiakkaalle iso asia"

Anne Alanko on valmistunut sairaanhoitajaksi 1996. Hän on työskennellyt pitkään teho-osastolla sekä kirurgisena hoitajana. Kirurginen hoitotyö on aina ollut Annen sydäntä lähellä.

Plastiikkakirurgia kuuluu Annen erikoisosaamisalueisiin, ja Ihosairaalassa hän keskittyykin erityisesti siihen liittyviin konsultaatioihin sekä laitehoitoihin.

Anne pyrkii olemaan sairaanhoitajan työssään aina erittäin tarkka ja huolellinen, mutta myös inhimillisen ja ymmärtävän otteen säilyttäminen on hänelle tärkeää. Asiakkaiden keskuudessa hänet tunnetaankin helposti lähestyttävänä hoitajana, jolle on helppo puhua.

”On hyvin palkitsevaa, kun asiakas uskaltaa tulla juttelemaan ja yhdessä löydämme avun häiritsevään asiaan. Pienikin muutos voi olla iso asia.”

Positiivisia muutoksia tapahtuu myös sairaanhoidon ja plastiikkakirurgian alalla koko ajan erilaisten hoitojen kehittämisen myötä. Anne toteaakin, että jatkuva kouluttautuminen on hänen ammatissaan välttämätöntä ja tekee myös työstä vaihtelevaa ja mielenkiintoista.

Seuraavat vapaat ajat

Ei vapaita aikoja juuri nyt. Tarkista tilanne myöhemmin tai valitse toinen asiantuntija.
{{ appointment['time'] }}
{{ appointment['ApptLength'] }} min
{{ appointment['formatted_date'] }}
{{ appointment['location_name'] }}
{{ appointment.person.name }}
{{ appointment.person.title }}

Erityisosaaminen

  • Plastiikkakirurgisten toimenpiteiden konsultaatio
  • Esteettiset hoidot
  • Mikroneulaus

Kielet

Hinnat

  • Maksuton konsultaatio 0€
  • toimenpiteet kts. hinnasto*

*Vastaanoton hintaan sisältyy käytetyn vastaanottoajan lisäksi myös asiantuntijan potilastietojärjestelmiin tekemät kirjaukset ja tutustuminen mahdollisiin esitietoihin. Vastaanottokäynnin hinnan lisäksi veloitetaan poliklinikkamaksu 14,75€, johon sisältyy Kanta-maksu. Vastaanotolla mahdollisesti tehdyt tutkimukset ja toimenpiteet laskutetaan erikseen. Hinnoissa ei ole huomioitu kela-korvausta. Voit tutustua hinta-arvioihin hinnastostamme.

Faktat

  • Sairaanhoitaja
  • Kosmetologi
Ihosairaala