Asla Ryynänen, ihotauteihin ja allergologiaan erikoistuva lääkäri

Asla Ryynänen

ML, läkare under specialistutbildning inom hudsjukdomar och allergologi
"Kommunikationsfärdigheter är ett av läkarens viktigaste verktyg"

Asla Ryynänen har medicinska studier vid Köpenhamns universitet bakom sig. För närvarande är hon i slutet av sin specialisering och arbetar i Helsingfors, både på Hudsjukhuset och HUS Hud- och allergisjukhus. Som specialiseringsområde valde Asla hudsjukdomar och allergologi, eftersom hon var intresserad av den visuella diagnostiken inom området och det ibland nästan detektivartade arbetet.

Klara och effektiva Asla är också känd för att vara en mycket empatisk och pålitlig läkare som alltid tänker på patientens bästa. I sitt arbete gillar Asla särskilt patientmötena, där hon vill koncentrera sig på att lyssna och utifrån det skräddarsy individuell behandling för varje patient.

”Bakom hudsjukdomar ligger ofta många faktorer, och en hudsjukdom kan allvarligt försämra patientens livskvalitet. Därför anser jag det vara viktigt med en helhetsbedömning av hälsotillståndet, och jag tycker att också kosmetiska behandlingar försvarar sin plats.

Asla tar emot patienter i alla åldrar och kan kontaktas i alla typer av hudsjukdomar och hudproblem; de vanligaste av dessa är atopiskt eksem, psoriasis, akne, rosacea, ansiktsutslag, vårtor, födelsemärken och hudförändringar. Även allergier, könssjukdomar och förebyggande av dem (PrEP) samt små ingrepp hör till hennes kompetensområde.

Nästa lediga tider

Det finns inga lediga tider just nu. Kontrollera situationen senare eller välj en annan expert.
{{ appointment['time'] }}
{{ appointment['ApptLength'] }} min
{{ appointment['formatted_date'] }}
{{ appointment['location_name'] }}
{{ appointment.person.name }}
{{ appointment.person.title }}

Specialkompetenser

  • Behandling av akne
  • Kontroll av födelsemärken och hudförändringar
  • Behandling av sexuellt överförda sjukdomar
  • Hudproblem i det intima området
  • Allergibehandling
  • Vårtfrysning
  • PrEP

Språk

Danishda
Englishen
Finnishfi
Swedishsv

Priser

  • 20min 120€*
  • 30min 180€*

Allmän pI priset för mottagningen ingår förutom själva mottagningstiden, dessutom utförandet av alla skriftliga anteckningar som specialisten gör i journalerna, samt den tid som krävs för att bekanta sig med eventuella förhandsuppgifter. Förutom själva mottagningsavgiften debiteras en poliklinikavgift på 34,00 €, i vilken ingår e-recept. Utöver detta debiteras också en Kanta-avgift på 3,50 €. Eventuella undersökningar och ingrepp som utförs på mottagningen debiteras separat. FPA-ersättningen är inte beaktad i prisena. Du kan bekanta dig med diverse kostnadsuppskattningar på vår prislista.

Fakta

  • ML, läkare under specialistutbildning inom hudsjukdomar och allergologi
Ihosairaala