Eija-Hiltunen-Back-web

Eija Hiltunen-Back

Docent, MD, specialist i dermatolog och könssjukdomar
"Effektiv vård utgår från patientens problem"

Eija Hiltunen-Back, specialläkare inom hud- och könssjukdomar, är sakkunnig inom genitalområdets hudsjukdomar och könssjukdomar. Hon är specialläkare vid polikliniken för könssjukdomar på HUS:s Hud- och allergisjukhus och deltar i arbetsgruppen för God medicinsk praxis, som ansvarar för nationella vårdrekommendationer gällande könssjukdomar. Eija har lång erfarenhet av vård av hudpropblem i genitalområdet och på hennes mottagning får man alltid aktuell hjälp på det sätt som passar patientens situation.

“Fördelen med könssjukdomar är att de oftast kan botas och att det finns effektiva mediciner för dem. Jag gillar det interaktiva patientarbetet och utgår alltid från patientens problem genom att gå rakt på sak. Hudsjukdomar i genitaliområdet är ofta långvariga och kräver tålamod av patienten samt egenansvar för vården”

Testning av könssjukdomar och diagnostiken har gått väldigt mycket framåt de senaste årtiondena och hela tiden utvecklas bättre undersöknings- och vårdmetoder. Eija har aktivt varit med och utvecklat området och vill vara det i fortsättningen också. Hon undervisar, skriver läroböcker samt fortsätter sitt arbete med God medicinsk praxis-rekommendationerna, så att patienterna framöver får ännu snabbare och bättre hjälp med sina problem.

Nästa lediga tider

Det finns inga lediga tider just nu. Kontrollera situationen senare eller välj en annan expert.
{{ appointment['time'] }}
{{ appointment['ApptLength'] }} min
{{ appointment['formatted_date'] }}
{{ appointment['location_name'] }}
{{ appointment.person.name }}
{{ appointment.person.title }}

Specialkompetenser

  • Hudsjukdomar i underlivet (inklusive lichen planus, lichen sclerosus, psoriasis)
  • Könssjukdomar

Språk

Englishen
Finnishfi
Swedishsv

Priser

  • 20 min 103,95€*
  • 30 min 135,45€*

Allmän pI priset för mottagningen ingår förutom själva mottagningstiden, dessutom utförandet av alla skriftliga anteckningar som specialisten gör i journalerna, samt den tid som krävs för att bekanta sig med eventuella förhandsuppgifter. Förutom själva mottagningsavgiften debiteras en poliklinikavgift på 34,00 €, i vilken ingår e-recept. Utöver detta debiteras också en Kanta-avgift på 3,50 €. Eventuella undersökningar och ingrepp som utförs på mottagningen debiteras separat. FPA-ersättningen är inte beaktad i prisena. Du kan bekanta dig med diverse kostnadsuppskattningar på vår prislista.

Fakta

  • Medicine doktor
  • specialist på dermatologi och könssjukdomar
  • Hud- och allergisjukhusets polikliniska specialist i könssjukdomar
  • Ordförande för God medicinsk praxis-gruppen för könssjukdomar
Ihosairaala