Eija-Hiltunen-Back-web

Eija Hiltunen-Back

Dosentti, LT, iho- ja sukupuolitautien erikoislääkäri
“Tehokas hoito lähtee potilaan ongelmasta”

Iho- ja sukupuolitautien erikoislääkäri Eija Hiltunen-Back on genitaalialueen ihosairauksien ja seksitautien asiantuntija. Hän toimii HUS:in Iho- ja allergiasairaalan sukupuolitautien poliklinikan erikoislääkärinä ja on mukana seksitautien kansallisista hoitosuosituksista vastaavassa Käypä hoito -työryhmässä. Eijalla on pitkä kokemus genitaalialueen iho-ongelmien hoidosta ja hänen vastaanotoltaan saa aina ajankohtaisen avun potilaan tilanteeseen sopivalla tavalla.

“Seksitaudeissa on se hyvä puoli, että ne ovat useimmiten hoidettavissa ja niihin on olemassa tehokkaat lääkkeet. Pidän potilastyön vuorovaikutteisuudesta ja lähden aina liikkeelle potilaan ongelmasta mennen suoraan asiaan. Genitaalialueen ihosairaudet ovat taas usein pitkäaikaisia ja vaativat potilaalta kärsivällisyyttä ja sitoutumista hoitoonsa”

Seksitautien testaus ja diagnostiikka on mennyt viime vuosikymmeninä valtavasti eteenpäin ja koko ajan on kehitteillä parempia tutkimus- ja hoitomenetelmiä. Eija on ollut aktiivinen alan kehityksessä ja haluaa olla sitä myös jatkossa. Hän opettaa, kirjoittaa oppikirjoja sekä jatkaa työtään Käypä hoito -suositusten parissa, jotta potilaat saavat jatkossa entistä nopeamman ja paremman avun ongelmiinsa.

HUOM: Varaa aika asiantuntijalle puhelimitse p. 010 419 2000.  Ajat eivät ole varattavissa internetajanvarauksen kautta.

Seuraavat vapaat ajat

Erityisosaaminen

  • Genitaalialueen ihosairaudet (mm. punajäkälä, valkojäkälä, psoriasis)
  • Seksitaudit

Kielet

Englishen
Finnishfi
Swedishsv

Hinnat

  • 20 min 103,95€*
  • 30 min 135,45€*

*Vastaanoton hintaan sisältyy käytetyn vastaanottoajan lisäksi myös asiantuntijan potilastietojärjestelmiin tekemät kirjaukset ja tutustuminen mahdollisiin esitietoihin. Vastaanottokäynnin hinnan lisäksi veloitetaan poliklinikkamaksu 34,00 €, johon sisältyy e-reseptit. Lisäksi veloitetaan Kanta-maksu 3,50 €. Vastaanotolla mahdollisesti tehdyt tutkimukset ja toimenpiteet laskutetaan erikseen. Hinnoissa ei ole huomioitu Kela-korvausta. Voit tutustua hinta-arvioihin hinnastostamme.

Faktat

  • Lääketieteen tohtori
  • Iho- ja sukupuolitautien erikoislääkäri
  • Iho- ja allergiasairaalan sukupuolitautien poliklinikan erikoislääkäri
  • Sukupuolitautien Käypä hoito -ryhmän puheenjohtaja
Ihosairaala