Enni Claren, sairaanhoitaja

Enni Clarén

Sjukskötare

I sjukskötaryrket är det viktigt för Enni Clarén att kunna satsa på mötet med klienten. Enni har över tio års erfarenhet som sjukskötare. Hon har tidigare arbetat bland annat vid specialsjukvårdens akutmottagning, på en vårdcentral och på ett privat hemsjukhus. 

Hon är därför bekant med många slags arbetsmiljöer och patientmöten. Det är bra för sjukskötare att kunna anpassa sig till nya situationer: 

”Jag tycker att min personlighet är en viktig del av mitt arbete. Du kan göra saker annorlunda om du fokuserar på stunden.” 

Vad är det meningsfullaste i ditt jobb?  

”För mig är det viktigt att kunna arbeta med mina egna händer och se slutresultatet av arbetet. Det är också fint att det alltid finns plats att utvecklas och lära sig nya saker. Och förstås att kunden är nöjd med ingreppet.”  

Vilka uppgifter ingår i din vardag?  

”Jag utför en sjukskötares estetiska behandlingar vid Hudsjukhuset: hårborttagning med laser, PDT-dagsljusbehandlingar, mikronålning och vårtfrysning.”  

Med tanke på din expertis, vad skulle du vilja lyfta fram om allmänt välbefinnande?  

”Sjukskötare måste ha kompetens att möta personer lugnt och genuint. Genom min långa arbetserfarenhet har jag märkt att det är min specialförmåga. Jag har alltid fått respons från klienter och kollegor om min lugna och empatiska attityd och om mitt noggranna och omsorgsfulla arbete.” 

Nästa lediga tider

Det finns inga lediga tider just nu. Kontrollera situationen senare eller välj en annan expert.
{{ appointment['time'] }}
{{ appointment['ApptLength'] }} min
{{ appointment['formatted_date'] }}
{{ appointment['location_name'] }}
{{ appointment.person.name }}
{{ appointment.person.title }}

Specialkompetenser

  • Estetiska behandlingar
  • Enhetsbehandlingar
  • Provtagning
  • Sårvård

Språk

Priser

Allmän pI priset för mottagningen ingår förutom själva mottagningstiden, dessutom utförandet av alla skriftliga anteckningar som specialisten gör i journalerna, samt den tid som krävs för att bekanta sig med eventuella förhandsuppgifter. Förutom själva mottagningsavgiften debiteras en poliklinikavgift på 15,78 € och Kanta-avgiften på 3,50 €. Eventuella undersökningar och ingrepp som utförs på mottagningen debiteras separat. FPA-ersättningen är inte beaktad i prisena. Du kan bekanta dig med diverse kostnadsuppskattningar på vår prislista.

Fakta

  • Sjukskötare
Ihosairaala