Enni Claren, sairaanhoitaja

Enni Clarén

Sairaanhoitaja
Hoitajan työssä jokainen asiakas kohdataan läsnäolevasti ja kuunnellen – jokainen kohtaaminen on yksilöllinen.

Sairaanhoitajan ammatissa Enni Clarénille on tärkeää, että hän pystyy panostamaan asiakaskohtaamiseen. Ennillä on yli kymmenen vuoden kokemus sairaanhoitajan työstä. Hän on aiemmin työskennellyt muun muassa erikoissairaanhoidon päivystyksessä, terveyskeskuksessa sekä yksityisessä kotisairaalassa. 

Monenlaiset työympäristöt ja potilaskohtaamiset ovat siis hänelle tuttuja. Hoitajan on hyvä osata sovittaa itsensä aina uuteen tilanteeseen: 

“Koen että persoonani on tärkeä osa työtäni. Asioita voi tehdä eri tavalla, kun vain keskittyy hetkeen.” 

Mikä työssäsi on kaikista merkityksellisintä?  

“Minulle on tärkeää saada työskennellä itse omilla käsillä ja nähdä työn lopputulos. Hienoa on myös se, että aina on tilaa kehittyä ja oppia uutta. Ja tietysti se, että asiakkaalle jää toimenpiteestä tyytyväinen mieli.”  

Mitä tehtäviä kuuluu arkipäivääsi?  

“Teen Ihosairaalassa hoitajan tekemiä esteettisiä hoitoja: ihokarvojen poistoa laserilla, päivänvalo-PDT-hoitoja, mikroneulausta ja syylien jäädytystä.”  

Mitä asiantuntijuutesi näkökulmasta haluaisit tuoda esiin, kun puhutaan yleisestä hyvinvoinnista?  

“Hoitajalla on oltava valmiudet kohdata ihminen rauhassa ja aidosti. Sen olen huomannut pitkän työkokemuksen myötä omaksi erityistaidokseni. Asiakkailta ja kollegoilta olen saanut aina palautetta siitä, että otteeni on rauhallinen ja empaattinen, ja että olen tarkka ja huolellinen työssäni.” 

Seuraavat vapaat ajat

Ei vapaita aikoja juuri nyt. Tarkista tilanne myöhemmin tai valitse toinen asiantuntija.
{{ appointment['time'] }}
{{ appointment['ApptLength'] }} min
{{ appointment['formatted_date'] }}
{{ appointment['location_name'] }}
{{ appointment.person.name }}
{{ appointment.person.title }}

Erityisosaaminen

  • Esteettiset hoidot
  • Laitehoidot
  • Näytteenotot
  • Haavahoito

Kielet

Hinnat

  • Toimenpiteet kts. hinnasto

*Vastaanoton hintaan sisältyy käytetyn vastaanottoajan lisäksi myös asiantuntijan potilastietojärjestelmiin tekemät kirjaukset ja tutustuminen mahdollisiin esitietoihin. Vastaanottokäynnin hinnan lisäksi veloitetaan poliklinikkamaksu 15,78€ sekä Kanta-maksu 3,50 €. Vastaanotolla mahdollisesti tehdyt tutkimukset ja toimenpiteet laskutetaan erikseen. Hinnoissa ei ole huomioitu Kela-korvausta. Voit tutustua hinta-arvioihin hinnastostamme.

Faktat

  • Sairaanhoitaja
Ihosairaala