Meri-Övermark-web

Meri Övermark

ML, specialist i dermatologi och allergologi
"Individuell vård kräver kreativitet, då varje patient är annorlunda"

Meri Övermark, specialläkare inom hudsjukdomar, är sakkunnig inom hudförändringar och hudcancer. Hennes specialområden är kirurgiska och icke-kirurgiska behandlingar av hudcancer. Kreativiteten och handlaget som krävs vid åtgärderna lockade, och gör arbetet intressant varje dag. Meri betonar individuell vård och uppmärksammande av patientens helhetssituation när behandling väljs. För Meri är det viktigt att kontinuerligt utvecklas och hon jobbar för närvarande på sin doktorsavhandling. Krävande åtgärder och viljan att uppnå allt bättre kosmetiska resultat ger även nya utmaningar. Meris styrka ligger i övergripande och patientfokuserad behandling: Hon hittar de rätta lösningarna för behandling av alla slags besvär.

Nästa lediga tider

Det finns inga lediga tider just nu. Kontrollera situationen senare eller välj en annan expert.
{{ appointment['time'] }}
{{ appointment['ApptLength'] }} min
{{ appointment['formatted_date'] }}
{{ appointment['location_name'] }}
{{ appointment.person.name }}
{{ appointment.person.title }}

Specialkompetenser

  • Diagnos och behandling av hudcancer (kirurgisk och icke-kirurgisk)
  • Borttagning av hudförändringar samt kirurgiska ingrepp
  • Undersökningar av födelsemärken
  • Vaskulära förändringar

Språk

Englishen
Finnishfi

Priser

  • 20 min 94€

Allmän pI priset för mottagningen ingår förutom själva mottagningstiden, dessutom utförandet av alla skriftliga anteckningar som specialisten gör i journalerna, samt den tid som krävs för att bekanta sig med eventuella förhandsuppgifter. Förutom själva mottagningsavgiften debiteras en poliklinikavgift på 34,00 €, i vilken ingår e-recept. Utöver detta debiteras också en Kanta-avgift på 3,50 €. Eventuella undersökningar och ingrepp som utförs på mottagningen debiteras separat. FPA-ersättningen är inte beaktad i prisena. Du kan bekanta dig med diverse kostnadsuppskattningar på vår prislista.

Fakta

  • Medicine licentiat
  • Specialist i dermatologi och allergologi
  • Små ingrepp möjliga redan vid första mottagningen. Vid borttagande av fler än ett födelsemärke eller vid övrigt ingrepp, boka tid på tfn 010 419 2000
Ihosairaala