Meri-Övermark-web

Meri Övermark

LL, ihotautien ja allergologian erikoislääkäri
“Yksilöllinen hoito vaatii luovuutta, sillä jokainen potilas on erilainen”

Ihotautien erikoislääkäri Meri Övermark on ihomuutosten ja ihosyöpien asiantuntija, jonka erikoisalaa ovat ihosyöpien kirurgiset ja ei-kirurgiset hoidot. Toimenpiteiden luovuus ja niissä vaadittava kädentaito vetivät puoleensa ja tekevät työstä mielenkiintoista joka päivä. Meri korostaa yksilöllistä hoitoa ja potilaan kokonaisvaltaisen tilanteen huomioimista hoidon valinnassa.

Jatkuva kehittyminen on Merille tärkeää ja hän työstääkin parhaillaan tohtorin väitöskirjaa. Uusia haasteita tarjoavat myös vaativammat toimenpiteet ja yhä parempaan kosmeettiseen tulokseen pyrkiminen. Kokonaisvaltainen ja potilaslähtöinen hoito on Merin vahvuus ja hänen laajasta työkalupakistaan löytyy oikea hoito vaivaan kuin vaivaan.

 

Seuraavat vapaat ajat

Ei vapaita aikoja juuri nyt. Tarkista tilanne myöhemmin tai valitse toinen asiantuntija.
{{ appointment['time'] }}
{{ appointment['ApptLength'] }} min
{{ appointment['formatted_date'] }}
{{ appointment['location_name'] }}
{{ appointment.person.name }}
{{ appointment.person.title }}

Erityisosaaminen

  • Ihosyöpien diagnostiikka ja hoito (kirurginen ja ei-kirurginen)
  • Ihomuutosten poistot ja kirurgiset toimenpiteet
  • Luomitarkastukset
  • Verisuonimuutokset

Kielet

Englishen
Finnishfi

Hinnat

  • 20 min 94€

*Vastaanoton hintaan sisältyy käytetyn vastaanottoajan lisäksi myös asiantuntijan potilastietojärjestelmiin tekemät kirjaukset ja tutustuminen mahdollisiin esitietoihin. Vastaanottokäynnin hinnan lisäksi veloitetaan poliklinikkamaksu 34,00 €, johon sisältyy e-reseptit. Lisäksi veloitetaan Kanta-maksu 3,50 €. Vastaanotolla mahdollisesti tehdyt tutkimukset ja toimenpiteet laskutetaan erikseen. Hinnoissa ei ole huomioitu Kela-korvausta. Voit tutustua hinta-arvioihin hinnastostamme.

Faktat

  • Lääketieteen lisensiaatti
  • Ihotautien ja allergologian erikoislääkäri
  • Pienet toimenpiteet mahdollisia jo ensimmäisen vastaanoton yhteydessä. Jos kyseessä on useamman kuin yhden luomen poisto tai muu toimenpide, varaathan ajan puhelimitse 010 419 2000
Ihosairaala