Sanna Impivaara, ihotauteihin erikoistuva lääkäri

Sanna Impivaara

ML, specialist i dermatologi och allergologi
"Det är viktigt att patienten får en klar uppfattning om behandlingsalternativen."

Sanna Impivaara arbetar på Hudsjukhuset som specialist läkare och på HUS Hud- och allergisjukhuset samt avlägger den kommande sommaren examen som specialistläkare. Sanna började intressera sig för hudsjukdomar redan under studietiden, och tanken om hudsjukdomar som hennes eget specialområde bekräftades i hennes tidigare arbete på en hälsocentral.

Du kan komma till Sannas mottagning med alla slags hudproblem och -tillstånd, varav de vanligaste är akne, rosacea, atopisk dermatit och psoriasis. Sanna är känd för sitt vänliga och personliga sätt att bemöta patienterna.

”Det är viktigt för mig att ge patienten en klar uppfattning om behandlingsalternativen, och tillsammans hittar vi den bästa behandlingen för varje patient. Jag tycker också att det är viktigt att patienten alltid får noggranna behandlingsanvisningar och att vi går igenom dem noggrant på mottagningen.”

För Sanna är det mest givande med att vara hudläkare att se när en patient får hjälp med en livshotande hudsjukdom till följd av en rätt vald och genomförd behandling.

Nästa lediga tider

Det finns inga lediga tider just nu. Kontrollera situationen senare eller välj en annan expert.
{{ appointment['time'] }}
{{ appointment['ApptLength'] }} min
{{ appointment['formatted_date'] }}
{{ appointment['location_name'] }}
{{ appointment.person.name }}
{{ appointment.person.title }}

Specialkompetenser

  • Behandling av akne
  • Barns hudproblem

Språk

Englishen
Finnishfi

Priser

  • 20min 120€*
  • 30min 149€*

Allmän pI priset för mottagningen ingår förutom själva mottagningstiden, dessutom utförandet av alla skriftliga anteckningar som specialisten gör i journalerna, samt den tid som krävs för att bekanta sig med eventuella förhandsuppgifter. Förutom själva mottagningsavgiften debiteras en poliklinikavgift på 34,00 €, i vilken ingår e-recept. Utöver detta debiteras också en Kanta-avgift på 3,50 €. Eventuella undersökningar och ingrepp som utförs på mottagningen debiteras separat. FPA-ersättningen är inte beaktad i prisena. Du kan bekanta dig med diverse kostnadsuppskattningar på vår prislista.

Fakta

  • Medicine licentiat
  • Specialist i dermatologi och allergologi
  • Ingen botoxinjektioner
  • Ingen laserbehandling
Ihosairaala