Sanna Impivaara, ihotauteihin erikoistuva lääkäri

Sanna Impivaara

LL, ihotautien ja allergologian erikoislääkäri
"On tärkeää, että potilas saa selkeän käsityksen hoitovaihtoehdoista"

Sanna Impivaara työskentelee ihotautien erikoislääkärinä Ihosairaalassa, missä diagnosoi ja hoitaa kaikentyyppisiä iho-ongelmia ja -sairauksia. Erikoistumisensa Sanna suoritti HUSin Iho-ja allergiasairaalassa. Sannan kiinnostus ihotauteihin heräsi jo opiskeluaikana, ja ajatus ihotaudeista omana erikoisalana varmistui hänen edellisessä työpaikassaan terveyskeskuksessa.

Sannan vastaanotolle voi hakeutua kaikenlaisten iho-ongelmien ja -sairauksien kanssa, joista yleisimpiin kuuluvat mm. akne, ruusufinni, atooppinen ihottuma ja psoriasis. Potilaskohtaamisissa Sanna tunnetaan ystävällisestä ja ihmisläheisestä otteestaan.

”Minulle on tärkeää, että annan potilaalle selkeän käsityksen hoitovaihtoehdoista, ja yhdessä löydämme kullekin potilaalle parhaiten sopivan hoidon. Pidän myös tärkeänä, että potilas saa aina tarkat hoito-ohjeet ja käymme ne vastaanotolla hyvin läpi.”

Ihotautilääkärin työssä Sannalle palkitsevinta on nähdä, kun oikein valitun ja toteutetun hoidon tuloksena potilas saa avun jopa elämää rajoittaneeseen ihosairauteensa.


Sannan saamaa asiakaspalautetta (NPS-kysely)

*Lääkäri Sanna Impivaara aivan ihana ja vastaanottokäynti oli todella miellyttävä.*
*Lääkäri asiantunteva, asiani hoitui hyvin.*
*Aivan ihana, palveluhenkinen ja osaava henkilökunta. Aito halu löytää asiakasta parhaiten palveleva ratkaisu. Selkeät ohjeet jatkoa varten.*
*Ihana, empaattinen ja asiantunteva lääkäri, joka osasi suhtautua teinin huoliin asiaankuuluvalla ymmärryksellä ja vakavuudella. Suosittelisin kaikille.*

Seuraavat vapaat ajat

Ei vapaita aikoja juuri nyt. Tarkista tilanne myöhemmin tai valitse toinen asiantuntija.
{{ appointment['time'] }}
{{ appointment['ApptLength'] }} min
{{ appointment['formatted_date'] }}
{{ appointment['location_name'] }}
{{ appointment.person.name }}
{{ appointment.person.title }}

Erityisosaaminen

  • Aknen hoito
  • Lasten iho

Kielet

Englishen
Finnishfi

Hinnat

  • 20min 120€*
  • 30min 149€*

*Vastaanoton hintaan sisältyy käytetyn vastaanottoajan lisäksi myös asiantuntijan potilastietojärjestelmiin tekemät kirjaukset ja tutustuminen mahdollisiin esitietoihin. Vastaanottokäynnin hinnan lisäksi veloitetaan poliklinikkamaksu 34,00 €, johon sisältyy e-reseptit. Lisäksi veloitetaan Kanta-maksu 3,50 €. Vastaanotolla mahdollisesti tehdyt tutkimukset ja toimenpiteet laskutetaan erikseen. Hinnoissa ei ole huomioitu Kela-korvausta. Voit tutustua hinta-arvioihin hinnastostamme.

Faktat

  • Lääketieteen lisensiaatti
  • Ihotautien ja allergologian erikoislääkäri
  • Ei luomen poistoja kasvoilta
  • Ei botox-pistoksia
  • Ei lasertoimenpiteitä
Ihosairaala