Sanna Impivaara, ihotauteihin erikoistuva lääkäri

Veera Karvonen

ML, specialist i dermatologi
"Det är givande att se sjukdomar botas och symptom lindras."

Veera Karvonen är utexaminerad läkare från Tammerfors universitet. Redan i slutet av studietiden insåg hon att hudsjukdomar var hennes specialitet. Nu arbetar hon på Hudsjukhuset och också på HUS Hud- och allergisjukhus.

Veera blev intresserad av hudsjukdomar på grund av att branschen är mångsidig och visuell. Hon tycker att det är bra att man ofta snabbt kan ställa diagnos genom att titta och lyssna på patienten utan att det nödvändigtvis behövs några ytterligare undersökningar. Hon tycker också om de små ingrepp som är möjliga att göra på ett mångsidigt sätt vid hudsjukdomar.

Som läkare är Veera lätt att närma sig och det är viktigt för henne att bemöta varje patient som individ. ”I samarbete med patienterna försöker jag alltid finna den lämpligaste behandlingen av deras problem. Det bästa med arbetet är att träffa patienter. Det är givande att se sjukdomar botas och symtom lindras med rätt behandling.”

Veera behandlar alla typer av hudsjukdomar, såsom akne, rosacea, olika utslag och psoriasis, och undersöker födelsemärken och andra hudförändringar. Sexuellt överförda sjukdomar hör också till hennes specialitet. På sin mottagning kan hon kan också ta bort små födelsemärken och andra hudförändringar samt behandla vårtor och förstadier till hudcancer med kryobehandling. Hon behandla gärna patienter i alla åldrar.

Nästa lediga tider

Det finns inga lediga tider just nu. Kontrollera situationen senare eller välj en annan expert.
{{ appointment['time'] }}
{{ appointment['ApptLength'] }} min
{{ appointment['formatted_date'] }}
{{ appointment['location_name'] }}
{{ appointment.person.name }}
{{ appointment.person.title }}

Specialkompetenser

  • Behandling av akne
  • Kontroll av födelsemärken och hudförändringar
  • Behandling av sexuellt överförda sjukdomar
  • Hudproblem i det intima området
  • Vårtfrysning

Språk

Englishen
Finnishfi

Priser

  • 20min 107€*

Allmän pI priset för mottagningen ingår förutom själva mottagningstiden, dessutom utförandet av alla skriftliga anteckningar som specialisten gör i journalerna, samt den tid som krävs för att bekanta sig med eventuella förhandsuppgifter. Förutom själva mottagningsavgiften debiteras en poliklinikavgift på 34,00 €, i vilken ingår e-recept. Utöver detta debiteras också en Kanta-avgift på 3,50 €. Eventuella undersökningar och ingrepp som utförs på mottagningen debiteras separat. FPA-ersättningen är inte beaktad i prisena. Du kan bekanta dig med diverse kostnadsuppskattningar på vår prislista.

Fakta

  • ML, specialist i dermatologi
Ihosairaala