Veera Karvonen, ihotauteihin erikoistuva lääkäri

Veera Karvonen

LL, ihotauteihin ja allergologiaan erikoistuva lääkäri
"On palkitsevaa nähdä, kun sairaudet paranevat ja oireet lievittyvät"

Veera Karvonen on valmistunut lääkäriksi Tampereen yliopistosta. Jo opiskeluajan loppupuolella hän totesi ihotaudit omaksi alakseen. Nyt hän on erikoistumisensa loppusuoralla ja työskentelee Ihosairaalan lisäksi HUSin Iho- ja allergiasairaalassa.

Veera kiinnostui ihotaudeista alan monipuolisuuden ja visuaalisuuden vuoksi. Hänestä on hienoa, että diagnoosiin päästään usein nopeasti potilasta katsomalla ja kuuntelemalla, eikä muita tutkimuksia välttämättä tarvita. Hän pitää myös pientoimenpiteistä, joita ihotautien parissa on mahdollisuus tehdä monipuolisesti.

Lääkärinä Veera on helposti lähestyttävä ja hänelle on tärkeää kohdata jokainen potilas yksilönä. ”Pyrin aina yhteistyössä potilaan kanssa löytämään sopivimman mahdollisen hoidon heidän ongelmaansa. Parasta työssäni ovatkin potilaskohtaamiset. On palkitsevaa nähdä, kun sairaudet paranevat ja oireet lievittyvät oikean hoidon myötä.”

Veera hoitaa kaikenlaisia ihotauteja kuten aknea, ruusufinniä, erilaisia ihottumia ja psoriaasia sekä tutkii luomia ja muita ihomuutoksia. Myös sukupuolitaudit kuuluvat hänen erikoisalaansa. Hän voi vastaanotollaan myös poistaa pieniä luomia ja muita ihomuutoksia sekä hoitaa kryo-hoidolla syyliä ja ihosyöpien esiastemuutoksia. Hän hoitaa mielellään kaikenikäisiä potilaita.

Seuraavat vapaat ajat

Ei vapaita aikoja juuri nyt. Tarkista tilanne myöhemmin tai valitse toinen asiantuntija.
{{ appointment['time'] }}
{{ appointment['ApptLength'] }} min
{{ appointment['formatted_date'] }}
{{ appointment['location_name'] }}
{{ appointment.person.name }}
{{ appointment.person.title }}

Erityisosaaminen

  • Akne
  • Luomet ja ihomuutokset
  • Seksitautien hoito
  • Intiimialueen iho-ongelmat
  • Syylän jäädytys

Kielet

Englishen
Finnishfi

Hinnat

  • 20min 107€*

*Vastaanoton hintaan sisältyy käytetyn vastaanottoajan lisäksi myös asiantuntijan potilastietojärjestelmiin tekemät kirjaukset ja tutustuminen mahdollisiin esitietoihin. Vastaanottokäynnin hinnan lisäksi veloitetaan poliklinikkamaksu 34,00 €, johon sisältyy e-reseptit. Lisäksi veloitetaan Kanta-maksu 3,50 €. Vastaanotolla mahdollisesti tehdyt tutkimukset ja toimenpiteet laskutetaan erikseen. Hinnoissa ei ole huomioitu Kela-korvausta. Voit tutustua hinta-arvioihin hinnastostamme.

Faktat

  • Lääketieteen lisensiaatti
  • Ihotauteihin ja allergologiaan erikoistuva lääkäri
Ihosairaala