Kirsi-Isoherranen-web-3

Kirsi Isoherranen

LT, ihotautien erikoislääkäri
“Potilas täytyy kohdata kokonaisuutena”

Ihotautien erikoislääkäri Kirsi Isoherranen on haavanhoidon ja ihosyöpien asiantuntija, joka hoitaa laajasti myös muita ihosairauksia. Kirsi on lääkäri, jolle auttaminen on sydäntä lähellä, ja kutsumus auttamiseen yhdistettynä läheisten suositukseen veivätkin Kirsin lääketieteen opintojen pariin. Väitöstutkimus UV-säteilyn vaikutuksesta ihoon puolestaan herätti kiinnostuksen ihotauteja kohtaan.

“Ihotaudit ovat alana erittäin mielenkiintoinen, sillä diagnooseja on valtava määrä ja potilas täytyy kohdata kokonaisuutena. Pidän siitä, että potilasta oikeasti hoidetaan ja tulokset ovat silmin nähtävissä. Nautin työn visuaalisuuden lisäksi myös käsillä tekemistä ja leikkaaminen onkin oma taiteenlajinsa. Lääkäri ei ole koskaan valmis, vaan aina voi kehittyä ja tulla paremmaksi.”

Kirsi on päivätöissä HUS:n Iho- ja allergiasairaalassa. Hänet tunnetaan rauhallisena ja myötäelävänä lääkärinä, jonka vastaanotolla potilas tulee kuulluksi. Ohjenuorana hänellä on elinikäisen oppimisen ajatus: ihotautien ala kehittyy koko ajan ja kehityksessä on tärkeää olla aktiivisesti mukana. Vain siten voi tulla itsekin entistä paremmaksi lääkäriksi ja pystyä auttamaan potilaita entistä paremmin.

Tällä hetkellä Kirsi ei ota vastaan uusia potilaita, mutta aiemmin Kirsin vastaanotolla käyneet voivat varata ajan soittamalla asiakaspalveluumme p. 010 419 2000.

 

Seuraavat vapaat ajat

Ei vapaita aikoja juuri nyt. Tarkista tilanne myöhemmin tai valitse toinen asiantuntija.
{{ appointment['time'] }}
{{ appointment['ApptLength'] }} min
{{ appointment['formatted_date'] }}
{{ appointment['location_name'] }}
{{ appointment.person.name }}
{{ appointment.person.title }}

Erityisosaaminen

  • ihosyövät ja ihomuutokset
  • krooniset haavat
  • luomiarviot

Kielet

Englishen
Spanishes
Finnishfi
Swedishsv

Hinnat

  • 20 min 122,85€
  • 30 min 147,00€

Faktat

  • Lääketieteen tohtori
  • Ihotautien erikoislääkäri
Ihosairaala