Etävastaanoton ohjeet

Oletko kiinnostunut plastiikkakirurgisista hoidoista? Asiantuntijan konsultaatio nyt 0€ – varaa aika.

Etävastaanoton ohjeet

Varausvahvistuksen jälkeen saat sähköpostiisi videotapaamisen tiedot. Tiedoissa on tapaamisen ajankohta sekä linkki tapaamiseen. Klikkaa linkkiä sovittuna ajankohtana ja sinut ohjataan Whereby-palveluun, joka on turvallinen videotapaamisiin tarkoitettu palvelu. Se toimii selaimella ja suosittelemme käytettäväksi Chromea sekä mobiilissa että tietokoneella. 

Ensimmäisenä sinua pyydetään antamaan nimesi. Syötä kenttään koko nimesi samalla tavoin kuin ajanvarausta tehdessäsi, jotta lääkäri tunnistaa sinut. Tämän jälkeen klikkaa “Continue”

Seuraavaksi Whereby pyytää lupaa käyttää mikrofoniasi ja webkameraasi.

Klikkaa ensin “Request permissions” ja sen jälkeen ruudun yläreunaan ilmestyvästä ikkunasta “Salli”.

Yhteys webkameraan ja mikrofoniin muodostuu ja ruudulle ilmestyy oma videokuvasi. Nyt olet valmis liittymään virtuaaliseen hoitohuoneeseen, joten koputa klikkaamalla “Knock”.

Nyt sinun tarvitsee vain odottaa, että lääkäri liittyy videotapaamiseen.

Ruudulle avautuu kaksi ikkunaa: sinä vasemmalla ja lääkäri oikealla. Alareunasta voit säätää kameran ja mikrofonin asetuksia. Voit nyt keskustella lääkärisi kanssa.

Molempien videokuvien yläreunassa näkyy kolme pistettä, joiden takaa voi muokata näkymää. Jos haluat lääkärin koko näytölle, niin voit painaa “Fullscreen”. Tällöin et enää näe itseäsi vaan ainoastaan lääkärin kuvan.

Koko näytön tilasta pääset pois samojen kolmen pisteen takaa tai painamalla Esc-näppäintä.

Kun olette valmiita, voit lopettaa videotapaamisen painamalla alareunasta “Leave”. Tämä katkaisee yhteyden ja etävastaanotto päättyy.

Tapaaminen on nyt päättynyt ja voit jatkaa selailua muille sivustoille tai sulkea selaimen kokonaan.

Ihosairaala