Siedätyshoito on pysyvä ratkaisu allergiaan

Testaa siitepölyallergiat hintaan 53€

Oletko kiinnostunut plastiikkakirurgisista hoidoista? Asiantuntijan konsultaatio nyt 0€ – varaa aika.

Testaa siitepölyallergiat hintaan 53€

Allergiakauteen kannattaa varautua ajoissa. Oikea-aikainen valmistautuminen säästää aivastuksia, kutiavia silmiä ja tukkoisuutta. Ensimmäinen vaihe allergian hoidossa on sen aiheuttajan tunnistaminen. Lähestyvän allergiakauden varalle tarjoamme tavallisimmat siitepölyryhmän allergiatutkimukset ilman lääkärin lähetettä hintaan 53 euroa/kpl ja toisen testin 45 euroa/kpl.
Varaa aika allergiatestiin >

Siitepölyryhmissä on valittavana kaksi vaihtoehtoa, joilla selvität mahdollisen allergian aiheuttajan. Allergiadiagnoosi helpottaa oikeiden lääkkeiden löytymistä sekä oikea-aikaista valmistautumista allergiakauteen. Allergiat tutkitaan verikokeesta, eikä taukoa allergialääkityksestä tarvita. Tulokset saat postitettuna kotiisi.

Heinäallergia

Heinäallergia testataan verikokeella, johon kuuluvat tyypillisimmät heinäallergian aiheuttajat timotei, englanninraiheinä, koiranheinä, niittynurmikki ja nurminata. Heinäallergiakausi on Suomessa pahimmillaan kesä-heinäkuussa ja jatkuu aina elokuun loppuun.
Heinäallergiaan on saatavilla helppo tablettimuotoinen siedätyshoito, jonka avulla allergian oireista voi päästä eroon pysyvästi.

Puun siitepölyallergia

Puiden siitepölyallergia testataan verikokeella, johon kuuluvat tammi, koivu, leppä, paju sekä pähkinäpensas. Puut kukkivat eri aikoihin ja allergiakausi alkaa lepän kukinnalla maalis-huhtikuussa, minkä jälkeen vuorossa on koivu. Allergian aiheuttajan selvittyä lääkityksen ajoittaminen ja lääkereseptien saaminen helpottuvat.

Ihosairaalassa on tarjolla laaja kirjo myös muita allergiatutkimuksia, joiden avulla allergia-asiantuntijamme selvittävät allergian aiheuttajia. Meillä pääset testeihin ilman lääkärin lähetettä ja allergiatestien tulokset postitamme kotiisi. Lisätietoa tutkimuksista löydät täältä >

Varaa aika allergiatestiin >

 

Voit myös olla yhteydessä asiakaspalveluumme 010 4192000 tai varata ajan allergologille.

Ihosairaala