Hannele-Heikkilä

Hannele Heikkilä

Docent, MD, specialist i dermatolog och könssjukdomar
"Den bästa vården föds i samförstånd med patienten"

Hannele Heikkilä i specialist på hud- och könssjukdomar med lång erfarenhet av behandling av olika hudtillstånd. Hon är expert på atopiskt eksem och svampinfektioner och har varit med om att skriva Gängse vård-rekommendationerna om båda dessa. Förutom eksem och svampinfektioner är Hannele intresserad av hudsjukdomar hos barn och ungdomar samt akne.

”Det bästa med hudsjukdomar är att man verkligen kan se resultatet utan särskilda tester. Atopiskt eksem, svampinfektioner, psoriasis och akne är alla synliga besvär som patienter vill ha lindring för på många nivåer. Barn och ungdomar står särskilt nära mitt hjärta, eftersom den lindring behandlingen kan ge kan vara en jättestor sak för dem.

Hannele är en omtyckt läkare som behandlar sina patienter genom samtal och samförstånd. Att lyssna skapar förtroende, vilket är en förutsättning för att kunna välja en effektiv behandling. Hannele uppdaterar sin kompetens genom att delta i kongresser och följa nya trender i branschen. Att få ny kunskap är ett sätt för Hannelle att hålla fingret på tidens puls och utvecklas som läkare för sina patienters bästa.

Nästa lediga tider

Det finns inga lediga tider just nu. Kontrollera situationen senare eller välj en annan expert.
{{ appointment['time'] }}
{{ appointment['ApptLength'] }} min
{{ appointment['formatted_date'] }}
{{ appointment['location_name'] }}
{{ appointment.person.name }}
{{ appointment.person.title }}

Specialkompetenser

  • Specialkompetenser
  • Vanliga hudsjukdomar och hudutslag
  • Atopiskt eksem
  • Svampinfektioner
  • Akne

Språk

Finnishfi

Priser

  • 20 min 115 €*
  • 30 min 120 €*

Allmän pI priset för mottagningen ingår förutom själva mottagningstiden, dessutom utförandet av alla skriftliga anteckningar som specialisten gör i journalerna, samt den tid som krävs för att bekanta sig med eventuella förhandsuppgifter. Förutom själva mottagningsavgiften debiteras en poliklinikavgift på 34,00 €, i vilken ingår e-recept. Utöver detta debiteras också en Kanta-avgift på 3,50 €. Eventuella undersökningar och ingrepp som utförs på mottagningen debiteras separat. FPA-ersättningen är inte beaktad i prisena. Du kan bekanta dig med diverse kostnadsuppskattningar på vår prislista.

Fakta

  • Docent
  • Medicine doktor
Ihosairaala