Hannele-Heikkilä

Hannele Heikkilä

Dosentti, LT, iho- ja sukupuolitautien erikoislääkäri
”Paras hoito syntyy yhteisymmärryksessä potilaan kanssa”

Hannele Heikkilä on iho- ja sukupuolitautien erikoislääkäri, jolla on laaja kokemus erilaisten ihosairauksien hoidosta. Hän on atooppisen ekseeman sekä sieni-infektioiden asiantuntija ja osallistunut molempien kansallisten Käypä hoito -suositusten kirjoittamiseen. Ihottumien ja sieni-infektioiden lisäksi Hannele on kiinnostunut lasten ja nuorten ihosairauksista sekä aknesta.

”Ihosairauksissa hienointa on, että hoitotuloksen todella näkee ilman erillisiä testejä. Atooppinen ihottuma, sieni-infektiot, psoriaasi ja akne ovat kaikki näkyviä vaivoja, joihin potilaat kaipaavat helpotusta monella tasolla. Lapset ja nuoret ovat erityisesti sydäntäni lähellä, sillä heille avun tuoma helpotus voi olla todella iso juttu.”

Hannele on kokenut ja pidetty lääkäri, joka hoitaa potilaitaan keskustellen ja yhteisymmärryksessä. Kuuntelemalla syntyy luottamus, joka on edellytys tehokkaan hoidon valinnalle. Hannele päivittää osaamistaan osallistumalla kongresseihin ja seuraamalla alan uusia tuulia. Uuden tiedon hankkiminen on Hannelelle tapa varmistaa ajan hermolla pysyminen ja lääkärinä kehittyminen potilaiden parhaaksi.

Seuraavat vapaat ajat

Ei vapaita aikoja juuri nyt. Tarkista tilanne myöhemmin tai valitse toinen asiantuntija.
{{ appointment['time'] }}
{{ appointment['ApptLength'] }} min
{{ appointment['formatted_date'] }}
{{ appointment['location_name'] }}
{{ appointment.person.name }}
{{ appointment.person.title }}

Erityisosaaminen

  • yleiset ihosairaudet ja ihottumat
  • atooppinen ekseema
  • sieni-infektiot
  • akne

Kielet

Finnishfi

Hinnat

  • 20 min 115 €*
  • 30 min 120 €*

*Vastaanoton hintaan sisältyy käytetyn vastaanottoajan lisäksi myös asiantuntijan potilastietojärjestelmiin tekemät kirjaukset ja tutustuminen mahdollisiin esitietoihin. Vastaanottokäynnin hinnan lisäksi veloitetaan poliklinikkamaksu 34,00 €, johon sisältyy e-reseptit. Lisäksi veloitetaan Kanta-maksu 3,50 €. Vastaanotolla mahdollisesti tehdyt tutkimukset ja toimenpiteet laskutetaan erikseen. Hinnoissa ei ole huomioitu Kela-korvausta. Voit tutustua hinta-arvioihin hinnastostamme.

Faktat

  • Dosentti
  • Lääketieteen tohtori
  • Iho- ja sukupuolitautien erikoislääkäri, allergologian suppea pätevyys
Ihosairaala