Hannele-Virtanen-web

Hannele Virtanen

MD, specialist i dermatologi och allergologi
"Den saknade biten i vården hittar jag genom att se, lyssna och diskutera"

”Hannele Virtanen är specialistläkare i hudsjukdomar med specialkompetens inom olika slags utslag och allergiska hudsymtom. På sitt dagarbete ansvarar hon för HUS allergi- och forskningscentral. Hanneles intresse för människor och egna erfarenheter som hudpatient ledde till medicinstudier och specialisering inom hudsjukdomar. Den största motivationen i arbetet är viljan att hjälpa de som lider av hudproblem.

“Behovet av dermatologer verkar bara växa, eftersom hudsjukdomar är mycket vanliga och påverkar stort livskvaliteten, även om de ofta inte hotar patientens liv. Det bästa med skötseln av hudsjukdomar är att det finns hjälp och lindring att få för nästan alla besvär, även om spektrumet för diagnoser är stort. Behandlingen fortsätter ofta hemma hos patienten och därför är det viktigt att patienten har förståelse för sin sjukdom och förbinder sig till behandlingsanvisningarna för att uppnå goda resultat.”

Hannele sätter sig in i varje patients situation omsorgsfullt och går förutom hudkontrollen igenom tidigare behandlingar, symtom, resultat samt olika alternativ inför behandlingen. Utgående från dessa får man en uppfattning om den saknande biten som kan lindra sjukdomen och patientens symtom.

Nästa lediga tider

Det finns inga lediga tider just nu. Kontrollera situationen senare eller välj en annan expert.
{{ appointment['time'] }}
{{ appointment['ApptLength'] }} min
{{ appointment['formatted_date'] }}
{{ appointment['location_name'] }}
{{ appointment.person.name }}
{{ appointment.person.title }}

Specialkompetenser

  • specialkompetenser
  • atopiskt eksem
  • urtikaria
  • handeksem
  • hudsymptomatiska allergier

Språk

Englishen
Finnishfi

Priser

  • 20 min 120,00€*

Allmän pI priset för mottagningen ingår förutom själva mottagningstiden, dessutom utförandet av alla skriftliga anteckningar som specialisten gör i journalerna, samt den tid som krävs för att bekanta sig med eventuella förhandsuppgifter. Förutom själva mottagningsavgiften debiteras en poliklinikavgift på 34,00 €, i vilken ingår e-recept. Utöver detta debiteras också en Kanta-avgift på 3,50 €. Eventuella undersökningar och ingrepp som utförs på mottagningen debiteras separat. FPA-ersättningen är inte beaktad i prisena. Du kan bekanta dig med diverse kostnadsuppskattningar på vår prislista.

Fakta

  • Medicine doktor
  • Specialist i dermatologi och allergologi
Ihosairaala