Hannele-Virtanen-web

Hannele Virtanen

LT, ihotautien ja allergologian erikoislääkäri
“Hoidon puuttuva palanen löytyy katsoen, kuunnellen ja keskustellen”

Hannele Virtanen on ihotautien erikoislääkäri, jonka vastaanotolta löytyy apu erilaisiin ihosairauksiin atooppisesta ihottumasta akneen ja luomitarkastuksiin. Hannelen erityistä osaamista ovat erilaiset ihottumat ja allergiset iho-oireet ja hän vastaakin päivätöikseen HUS:in allergia- ja tutkimuskeskuksesta. Hannelen kiinnostus ihmisiin ja omat kokemukset ihopotilaana johtivat lääketieteen opintoihin ja siellä ihotauteihin erikoistumiseen. Suurin motivaatio työssä on halu auttaa iho-ongelmista kärsiviä.

“Iholääkäreiden tarve tuntuu vain kasvavan, sillä ihotaudit ovat hyvin yleisiä ja vaikuttavat suuresti elämänlaatuun, vaikka eivät usein potilaan henkeä uhkaakaan. Ihotautien hoitamisessa parasta on, että lähes kaikkiin vaivoihin löytyy apu ja helpotus, vaikka diagnoosien kirjo on suuri. Hoito jatkuu usein potilaan kotona ja siksi on tärkeää, että potilas ymmärtää sairauttaan ja sitoutuu hoito-ohjeisiin hyvien tulosten saavuttamiseksi.”

Hannele paneutuu jokaisen potilaan tilanteeseen huolellisesti ja käy ihontarkastuksen ohella keskustelua aiemmista hoidoista, oireista, tuloksista sekä eri vaihtoehdoista tulevan hoidon suhteen. Näiden perusteella syntyy käsitys puuttuvasta palasesta, jolla tauti hellittää ja potilaan oireet helpottuvat.

 

Seuraavat vapaat ajat

Ei vapaita aikoja juuri nyt. Tarkista tilanne myöhemmin tai valitse toinen asiantuntija.
{{ appointment['time'] }}
{{ appointment['ApptLength'] }} min
{{ appointment['formatted_date'] }}
{{ appointment['location_name'] }}
{{ appointment.person.name }}
{{ appointment.person.title }}

Erityisosaaminen

  • atooppinen ihottuma
  • urtikaria
  • käsi-ihottumat
  • iho-oireiset allergiat
  • yleiset ihotaudit

Kielet

Englishen
Finnishfi

Hinnat

  • 20 min 120,00€*

*Vastaanoton hintaan sisältyy käytetyn vastaanottoajan lisäksi myös asiantuntijan potilastietojärjestelmiin tekemät kirjaukset ja tutustuminen mahdollisiin esitietoihin. Vastaanottokäynnin hinnan lisäksi veloitetaan poliklinikkamaksu 34,00 €, johon sisältyy e-reseptit. Lisäksi veloitetaan Kanta-maksu 3,50 €. Vastaanotolla mahdollisesti tehdyt tutkimukset ja toimenpiteet laskutetaan erikseen. Hinnoissa ei ole huomioitu Kela-korvausta. Voit tutustua hinta-arvioihin hinnastostamme.

Faktat

  • Lääketieteen tohtori
  • Ihotautien ja allergologian erikoislääkäri
Ihosairaala