Katriina-Lappalainen-web

Katriina Lappalainen

MD, specialist i dermatologi och patologi
"En djupgående kartläggning hjälper mig lösa patientens problem"

Katriina Lappalainen är specialläkare inom hudsjukdomar och patologi. Hon sköter på bred front olika hud- och könssjukdomar. Människans biologi och sjukdomar har alltid intresserat Katriina och hon fördjupade sitt diagnostiska kunnande genom att specialisera sig utöver på hudsjukdomar även på patologi.“Hudsjukdomar är ett mångsidigt specialområde, där man får prova på problemlösning varje dag. I mitt dagarbete som hudpatolog på Hud- och allergisjukhuset fördjupar jag mig i provtagningar, vilket öppnat ytterligare en ny dimension i hudsjukdomarnas förhållande mellan orsak och följd. Jag vill fördjupa mig i patientens problem och jag motiveras av att kunna hjälpa patienten även i krävande fall.”På mottagningen ser Katriina till att patienten blir hörd och uppmärksammad. Hon är en mycket erfaren läkare och till hennes starka sidor hör diagnostik av hudsjukdomar. Vård av hudsjukdomar är i grund och botten problemlösning, där den egna erfarenheten vid behov kompletteras med informationssökning och konsultation av kollegor. Det viktigaste är att patienten får hjälp. 

Nästa lediga tider

Det finns inga lediga tider just nu. Kontrollera situationen senare eller välj en annan expert.
{{ appointment['time'] }}
{{ appointment['ApptLength'] }} min
{{ appointment['formatted_date'] }}
{{ appointment['location_name'] }}
{{ appointment.person.name }}
{{ appointment.person.title }}

Specialkompetenser

  • diagnostik av hudsjukdomar
  • diagnostik av hudförändringar och tumörer
  • könssjukdomar

Språk

Englishen
Finnishfi

Priser

  • 20 min 93 €

Allmän pI priset för mottagningen ingår förutom själva mottagningstiden, dessutom utförandet av alla skriftliga anteckningar som specialisten gör i journalerna, samt den tid som krävs för att bekanta sig med eventuella förhandsuppgifter. Förutom själva mottagningsavgiften debiteras en poliklinikavgift på 31,82 €, i vilken ingår Kanta-avgiften samt e-recept. Eventuella undersökningar och ingrepp som utförs på mottagningen debiteras separat. FPA-ersättningen är inte beaktad i prisena. Du kan bekanta dig med diverse kostnadsuppskattningar på vår prislista.

Fakta

  • Medicine doktor
  • specialist på dermatologi och könssjukdomar
  • specialist i patologi
  • Inget ingrepp under första mottagningen. Besök på mottagningen innan alla ingrepp och separat tidsbokning för ingreppet på tfn 010 419 2000
Ihosairaala