Katriina-Lappalainen-web

Katriina Lappalainen

LT, ihotautien ja patologian erikoislääkäri
“Syvällinen perehtyminen auttaa potilaan ongelman ratkaisussa”

Katriina Lappalainen on ihotautien ja patologian erikoislääkäri, joka hoitaa laaja-alaisesti kaikenlaisia iho- ja sukupuolitauteja. Ihmisen biologia ja sairaudet ovat aina kiinnostaneet Katriinaa ja hän päätyikin syventämään diagnostista osaamistaan erikoistumalla ihotautien lisäksi patologiaan.

“Ihotaudit ovat monimuotoinen erikoisala, jossa ongelmanratkaisua saa harjoittaa päivittäin. Päivätyössäni ihopatologina Iho- ja allergiasairaalassa tutustun näytteisiin syvemmin, mikä on avannut vielä uuden ulottuvuuden ihosairauksien syy-seuraus-suhteisiin. Haluan perehtyä potilaan ongelmiin syvällisesti ja minua motivoi avun löytäminen haastavissakin tilanteissa.”

Vastaanotolla Katriina pitää huolen siitä, että potilas tulee kuulluksi ja huomioiduksi. Hän on erittäin kokenut lääkäri, jonka vahvuuksiin kuuluu ihosairauksien diagnostiikka. Ihotautien hoito on pohjimmiltaan ongelmanratkaisua, jossa omaa kokemusta täydentävät tarvittaessa tiedon hakeminen ja kollegoiden konsultointi. Tärkeintä on, että potilas saa avun.

 

Seuraavat vapaat ajat

Ei vapaita aikoja juuri nyt. Tarkista tilanne myöhemmin tai valitse toinen asiantuntija.
{{ appointment['time'] }}
{{ appointment['ApptLength'] }} min
{{ appointment['formatted_date'] }}
{{ appointment['location_name'] }}
{{ appointment.person.name }}
{{ appointment.person.title }}

Erityisosaaminen

  • ihosairauksien diagnostiikka
  • ihomuutosten ja kasvainten diagnostiikka
  • sukupuolitaudit

Kielet

Englishen
Finnishfi

Hinnat

  • 20 min 93 €

*Vastaanoton hintaan sisältyy käytetyn vastaanottoajan lisäksi myös asiantuntijan potilastietojärjestelmiin tekemät kirjaukset ja tutustuminen mahdollisiin esitietoihin. Vastaanottokäynnin hinnan lisäksi veloitetaan poliklinikkamaksu 34,00 €, johon sisältyy e-reseptit. Lisäksi veloitetaan Kanta-maksu 3,50 €. Vastaanotolla mahdollisesti tehdyt tutkimukset ja toimenpiteet laskutetaan erikseen. Hinnoissa ei ole huomioitu Kela-korvausta. Voit tutustua hinta-arvioihin hinnastostamme.

Faktat

  • Lääketieteen tohtori
  • Iho- ja sukupuolitautien erikoislääkäri
  • Patologian erikoislääkäri
  • Ei toimenpiteitä ensimmäisen vastaanoton yhteydessä. Ennen kaikkia toimenpiteitä käynti vastaanotolla ja erillinen ajanvaraus toimenpidettä varten puhelimitse 010 419 2000
Ihosairaala