Liisa-Lotta-Kiiski-web

Liisa-Lotta Kiiski

ML, specialist i dermatologi och allergologi
"Hudläkarens arbete är ibland ett detektivarbete”.

Liisa-Lotta Kiiski är specialist i hudsjukdomar och allergologi och behandlar alla typer av hudsjukdomar från akne och atopisk hud till psoriasis och hudförändringar. Glada Liisa-Lotta är en väl respekterad kollega och läkare som anser att tydlig kommunikation och förtroende mellan patient och läkare är viktigt i vårdarbete. Att lyssna på patienten och att ge tydliga vårdanvisningar är nyckeln till ett bra behandlingsresultat.

“En hudläkares arbete är ibland ett detektivarbete och jag njuter av att kunna ta reda på även de svåraste diagnoserna och när behandlingen ger resultat. Många hudsjukdomar är kroniska och det bästa är när patienten är motiverad att sköta sin hud enligt anvisningarna och resultaten av behandlingen börjar synas.”

Enligt Liisa-Lotta börjar diagnostiseringen alltid med att lyssna på patienten. Under mottagningen håller hon alltid patienten uppdaterad och berättar tydligt vad problemet handlar om och hur sjukdomen behandlas. Att förstå sjukdomen är en viktig del av behandlingen och motiverar patienten att sköta den. Efter grundläggande anvisningar från Liisa-Lotta är det lätt för patienten att gå hem och veta hur man hanterar hudsjukdomen och var man kan få ytterligare hjälp om det behövs.

 

Nästa lediga tider

Det finns inga lediga tider just nu. Kontrollera situationen senare eller välj en annan expert.
{{ appointment['time'] }}
{{ appointment['ApptLength'] }} min
{{ appointment['formatted_date'] }}
{{ appointment['location_name'] }}
{{ appointment.person.name }}
{{ appointment.person.title }}

Specialkompetenser

  • allmänna hudsjukdomar
  • små åtgärder
  • undersökning av födelsemärken och hudcancer

Språk

Finnishfi
Englishen
Swedishsv

Priser

  • 20 min 125€*
  • 30 min 160€*

Allmän pI priset för mottagningen ingår förutom själva mottagningstiden, dessutom utförandet av alla skriftliga anteckningar som specialisten gör i journalerna, samt den tid som krävs för att bekanta sig med eventuella förhandsuppgifter. Förutom själva mottagningsavgiften debiteras en poliklinikavgift på 34,00 €, i vilken ingår e-recept. Utöver detta debiteras också en Kanta-avgift på 3,50 €. Eventuella undersökningar och ingrepp som utförs på mottagningen debiteras separat. FPA-ersättningen är inte beaktad i prisena. Du kan bekanta dig med diverse kostnadsuppskattningar på vår prislista.

Fakta

  • Medicine licentiat
  • Specialist i dermatologi och allergologi
  • Små ingrepp möjliga redan vid första mottagningen. Vid borttagande av fler än ett födelsemärke eller vid övrigt ingrepp, boka tid på tfn 010 419 2000
Ihosairaala