Liisa-Lotta-Kiiski-web

Liisa-Lotta Kiiski

LL, ihotautien ja allergologian erikoislääkäri
"Iholääkärin työ on toisinaan salapoliisin työtä"

Liisa-Lotta Kiiski on ihotautien ja allergologian erikoislääkäri, joka hoitaa kaikenlaisia ihotauteja aknesta ja atooppisesta ihosta psoriasikseen ja ihomuutoksiin. Pirteä Liisa-Lotta on pidetty kollega ja lääkäri, jonka mielestä hoitotyössä on tärkeää selkeä kommunikaatio ja luottamus potilaan ja lääkärin välillä. Potilaan kuunteleminen ja selkeät hoito-ohjeet ovat avain hyvään hoitotulokseen.

“Ihotautilääkärin työ on toisinaan salapoliisin työtä ja nautin siitä, kun saan selvittää haastaviakin diagnooseja ja hoito tehoaa. Monet ihotaudeista ovat kroonisia ja hienointa onkin, kun potilas motivoituu hoitamaan ihoaan annettujen ohjeiden mukaan ja hoidon tulokset alkavat näkyä.”

Diagnoosi alkaa Liisa-Lotan mukaan aina potilaan kuuntelemisesta. Vastaanoton aikana hän pitää potilaan aina ajan tasalla kertoen selkeästi mistä on kyse ja miten sairaus hoidetaan. Sairauden ymmärtäminen on tärkeä osa hoitoa ja motivoi huolehtimaan jatkohoidosta. Liisa-Lotan perusteellisen ohjeistuksen jälkeen potilaan onkin helppo lähteä kotiin tietäen, miten ihosairauden kanssa pärjätään ja mistä lisäapu tarvittaessa löytyy.

 

Seuraavat vapaat ajat

Ei vapaita aikoja juuri nyt. Tarkista tilanne myöhemmin tai valitse toinen asiantuntija.
{{ appointment['time'] }}
{{ appointment['ApptLength'] }} min
{{ appointment['formatted_date'] }}
{{ appointment['location_name'] }}
{{ appointment.person.name }}
{{ appointment.person.title }}

Erityisosaaminen

  • yleisihotaudit
  • pientoimenpiteet
  • luomitarkastukset ja ihosyövät

Kielet

Finnishfi
Englishen
Swedishsv

Hinnat

  • 20 min 125€*
  • 30 min 160€*

*Vastaanoton hintaan sisältyy käytetyn vastaanottoajan lisäksi myös asiantuntijan potilastietojärjestelmiin tekemät kirjaukset ja tutustuminen mahdollisiin esitietoihin. Vastaanottokäynnin hinnan lisäksi veloitetaan poliklinikkamaksu 34,00 €, johon sisältyy e-reseptit. Lisäksi veloitetaan Kanta-maksu 3,50 €. Vastaanotolla mahdollisesti tehdyt tutkimukset ja toimenpiteet laskutetaan erikseen. Hinnoissa ei ole huomioitu Kela-korvausta. Voit tutustua hinta-arvioihin hinnastostamme.

Faktat

  • Lääketieteen lisensiaatti
  • Ihotautien ja allergologian erikoislääkäri
  • Pienet toimenpiteet mahdollisia jo ensimmäisen vastaanoton yhteydessä, varaathan tällöin kaksi peräkkäistä aikaa (40min). Jos kyseessä on useamman kuin yhden luomen poisto tai muu toimenpide, varaathan ajan puhelimitse 010 419 2000
Ihosairaala