Maarit Vaalamo, ihotautien erikoislääkäri

Maarit Vaalamo

LT, ihotautien erikoislääkäri
“Hyvä hoito suunnitellaan tulevaisuuteen katsoen”

Ihotautien erikoislääkäri Maarit Vaalamo on kokenut yleisdermatologi, jonka vastaanotolla hoituvat kaikenlaiset ihotaudit. Erityisen mielenkiinnon kohteena ovat allergiat, lasten ja nuorten ihotaudit, psoriaasi sekä atooppinen ihottuma. Halu tehdä vaikuttavaa ja tärkeää työtä ihmisten parissa sai Maaritin hakeutumaan lääkäriksi.

”Omaksi alakseni valikoitui ihotaudit ja allergologia jo pian lääkäriksi valmistumisen jälkeen. Viehätyin alaan toisaalta nopean ja helpon, silmillä tehtävän diagnostiikan vuoksi, toisaalta ihotautien hoidon palkitsevuuden vuoksi. Useat ihosairaudet ovat pitkäkestoisia ja vaikuttavat elämänlaatuun voimakkaasti. Kun onnistuu yhdessä potilaan kanssa suunnittelemaan miten hän pärjää ihosairauden kanssa pitkällä jänteellä, saa parhaan palkinnon työstään. Harvinaiset, haastavat tapaukset ja allergiaselvittelyt tuovat työpäiviin monipuolisuutta ongelmanratkaisun muodossa. Parasta työssä ovat kuitenkin kohtaamiset ja niiden kautta syntyvät potilassuhteet.”

Maaritin hoidossa korostuvat potilaan tarpeet ja hoidon sovittaminen yksilölliseen elämäntilanteeseen. Keskusteleva ote ja tulevaisuuteen katsova hoitosuunnitelma yhdistettynä vankkaan asiantuntemukseen ovat syitä, joiden vuoksi Maaritin vastaanotolle hakeudutaan. Hänen työuraansa on mahtunut alkuvaiheen tutkimustyön lisäksi ylilääkärin ja vastuulääkärin pestejä niin yksityisellä kuin julkisellakin puolella. 

Nästa lediga tider

Det finns inga lediga tider just nu. Kontrollera situationen senare eller välj en annan expert.
{{ appointment['time'] }}
{{ appointment['ApptLength'] }} min
{{ appointment['formatted_date'] }}
{{ appointment['location_name'] }}
{{ appointment.person.name }}
{{ appointment.person.title }}

Specialkompetenser

  • Allergioiden selvittely ja hoito
  • Lasten ja nuorten ihotaudit
  • Atooppinen ihottuma
  • Psoriaasi
  • Yleiset iho ongelmat kuten akne ja ruusufinni, luomitarkastukset

Språk

Englishen
Finnishfi

Priser

  • 20 min 99,75€ *

Allmän pI priset för mottagningen ingår förutom själva mottagningstiden, dessutom utförandet av alla skriftliga anteckningar som specialisten gör i journalerna, samt den tid som krävs för att bekanta sig med eventuella förhandsuppgifter. Förutom själva mottagningsavgiften debiteras en poliklinikavgift på 31,82 €, i vilken ingår Kanta-avgiften samt e-recept. Eventuella undersökningar och ingrepp som utförs på mottagningen debiteras separat. FPA-ersättningen är inte beaktad i prisena. Du kan bekanta dig med diverse kostnadsuppskattningar på vår prislista.

Fakta

  • Lääketieteen tohtori
  • Ihotautien erikoislääkäri
Ihosairaala