Ihotautilääkäri Maarit Vaalamo

Maarit Vaalamo

LT, ihotautien erikoislääkäri
“Hyvä hoito suunnitellaan tulevaisuuteen katsoen”

Ihotautien erikoislääkäri Maarit Vaalamo on kokenut yleisdermatologi, jonka vastaanotolla hoituvat kaikenlaiset ihotaudit. Erityisen mielenkiinnon kohteena ovat allergiat, lasten ja nuorten ihotaudit, psoriaasi sekä atooppinen ihottuma. Halu tehdä vaikuttavaa ja tärkeää työtä ihmisten parissa sai Maaritin hakeutumaan lääkäriksi.

”Omaksi alakseni valikoitui ihotaudit ja allergologia jo pian lääkäriksi valmistumisen jälkeen. Viehätyin alaan toisaalta nopean ja helpon, silmillä tehtävän diagnostiikan vuoksi, toisaalta ihotautien hoidon palkitsevuuden vuoksi. Useat ihosairaudet ovat pitkäkestoisia ja vaikuttavat elämänlaatuun voimakkaasti. Kun onnistuu yhdessä potilaan kanssa suunnittelemaan miten hän pärjää ihosairauden kanssa pitkällä jänteellä, saa parhaan palkinnon työstään. Harvinaiset, haastavat tapaukset ja allergiaselvittelyt tuovat työpäiviin monipuolisuutta ongelmanratkaisun muodossa. Parasta työssä ovat kuitenkin kohtaamiset ja niiden kautta syntyvät potilassuhteet.”

Maaritin hoidossa korostuvat potilaan tarpeet ja hoidon sovittaminen yksilölliseen elämäntilanteeseen. Keskusteleva ote ja tulevaisuuteen katsova hoitosuunnitelma yhdistettynä vankkaan asiantuntemukseen ovat syitä, joiden vuoksi Maaritin vastaanotolle hakeudutaan. Hänen työuraansa on mahtunut alkuvaiheen tutkimustyön lisäksi ylilääkärin ja vastuulääkärin pestejä niin yksityisellä kuin julkisellakin puolella. 

Seuraavat vapaat ajat

Ei vapaita aikoja juuri nyt. Tarkista tilanne myöhemmin tai valitse toinen asiantuntija.
{{ appointment['time'] }}
{{ appointment['ApptLength'] }} min
{{ appointment['formatted_date'] }}
{{ appointment.person.name }}
{{ appointment.person.title }}

Kielet

enEnglish
fiFinnish

Erityisosaaminen

  • Allergioiden selvittely ja hoito
  • Lasten ja nuorten ihotaudit
  • Atooppinen ihottuma
  • Psoriaasi
  • Yleiset iho ongelmat kuten akne ja ruusufinni, luomitarkastukset

Faktat

  • Lääketieteen tohtori
  • Ihotautien erikoislääkäri

Hinnat

  • 20 min 95€ / 103,50€ kela-korvaus ja poliklinikkamaksu huomioiden.

Palvelut

Mediassa