Ihotautilääkäri Minna Kubin

Minna Kubin

MD, specialist i dermatologi och allergologi
"Individuellt genomtänkt vård fungerar i patientens vardag"

Minna Kubin, specialistläkare i hudsjukdomar, sköter alla slags hudsjukdomar på sin mottagning. Minna är särskilt kunnig inom hudkirurgi och åtgärder och hennes specialkompetens omfattar hudtumörer och akne. Minna visste redan som barn att hon vill bli läkare och hon sökte sig till dermatologin eftersom den är en kombination av visualitet och praktiskt arbete.

“Vid hudsjukdomar kan diagnosen ofta fås genom blotta ögat och problemet är då konkret. Därför är jag särskilt intresserad av åtgärder: man ser behandlingsresultatet direkt och vet att man kunnat hjälpa. På min mottagning strävar jag efter att beakta även patientens livssituation och jag funderar över det praktiska genomförandet av behandlingar också i vardagen. Jag skulle önska att patienten alltid när hen lämnar min mottagning har en känsla av att man lyssnat till patienten och gett behandling och hjälp för besvären.”

Minna är känd som en empatisk läkare och det är lätt att komma till hennes mottagning. I sitt dagarbete behandlar hon hudcancer både på HUCS och OYS. Förutom den omfattande erfarenheten av åtgärder har Minna skrivit vetenskapliga publikationer bl.a. om akne, psoriasis, immunologisk pemfigus och kontaktallergier.

Nästa lediga tider

Det finns inga lediga tider just nu. Kontrollera situationen senare eller välj en annan expert.
{{ appointment['time'] }}
{{ appointment['ApptLength'] }} min
{{ appointment['formatted_date'] }}
{{ appointment['location_name'] }}
{{ appointment.person.name }}
{{ appointment.person.title }}

Specialkompetenser

  • Akne
  • Hudtumörer och födelsemärken
  • Inte borttagande av födelsemärken i ansiktet

Språk

Englishen
Finnishfi

Priser

  • 20 min 96,50€*

Allmän pI priset för mottagningen ingår förutom själva mottagningstiden, dessutom utförandet av alla skriftliga anteckningar som specialisten gör i journalerna, samt den tid som krävs för att bekanta sig med eventuella förhandsuppgifter. Förutom själva mottagningsavgiften debiteras en poliklinikavgift på 34,00 €, i vilken ingår e-recept. Utöver detta debiteras också en Kanta-avgift på 3,50 €. Eventuella undersökningar och ingrepp som utförs på mottagningen debiteras separat. FPA-ersättningen är inte beaktad i prisena. Du kan bekanta dig med diverse kostnadsuppskattningar på vår prislista.

Fakta

  • Medicine doktor
  • Specialist i dermatologi och allergologi
Ihosairaala