Minna Kubin, ihotautien ja allergologian erikoislääkäri

Minna Kubin

LT, ihotautien ja allergologian erikoislääkäri
"Yksilöllisesti mietitty hoito toimii potilaan arjessa"

Ihotautien erikoislääkäri Minna Kubin hoitaa vastaanotollaan kaikenlaisia ihosairauksia. Minna on erityisen lahjakas ihokirurgiassa sekä toimenpiteissä ja hänen erityisosaamistaan ovatkin ihokasvaimet sekä akne. Lääkäriksi Minna on tiennyt haluavansa pienestä pitäen ja ihotautien pariin Minna hakeutui, sillä niissä yhdistyvät visuaalisuus ja käsillä tekeminen.

“Ihotaudeissa diagnoosin voi usein tehdä katsomalla ja vaiva on siten konkreettinen. Sen vuoksi olenkin erityisen kiinnostunut toimenpiteistä: hoidon tuloksen näkee heti ja tietää välittömästi auttaneensa. Vastaanotollani pyrin huomioimaan potilaan elämäntilanteen ja mietin hoitojen toteutusta myös arjessa käytännön kannalta. Haluaisin, että potilaalla on aina lähtiessä sellainen olo, että häntä on kuunneltu, hoidettu ja että hän on saanut avun vaivaansa.”

Minna tunnetaan empaattisena lääkärinä, jonkavastaanotolle on helppo tulla. Päivätöinään hän hoitaa ihosyöpiä sekä HYKS:ssa että OYS:ssa. Laajan toimenpidekokemuksen lisäksi Minnalla on tieteellisiä julkaisuja mm. aknesta, psoriasiksesta, immunologisista rakkulataudeista ja kontaktiallergioista.

Seuraavat vapaat ajat

Ei vapaita aikoja juuri nyt. Tarkista tilanne myöhemmin tai valitse toinen asiantuntija.
{{ appointment['time'] }}
{{ appointment['ApptLength'] }} min
{{ appointment['formatted_date'] }}
{{ appointment['location_name'] }}
{{ appointment.person.name }}
{{ appointment.person.title }}

Erityisosaaminen

  • Akne
  • Ihokasvaimet ja luomet
  • Ei kasvojen alueen luomenpoistoja

Kielet

Englishen
Finnishfi

Hinnat

  • 20 min 96,5€*

*Vastaanoton hintaan sisältyy käytetyn vastaanottoajan lisäksi myös asiantuntijan potilastietojärjestelmiin tekemät kirjaukset ja tutustuminen mahdollisiin esitietoihin. Vastaanottokäynnin hinnan lisäksi veloitetaan poliklinikkamaksu 34,00 €, johon sisältyy e-reseptit. Lisäksi veloitetaan Kanta-maksu 3,50 €. Vastaanotolla mahdollisesti tehdyt tutkimukset ja toimenpiteet laskutetaan erikseen. Hinnoissa ei ole huomioitu Kela-korvausta. Voit tutustua hinta-arvioihin hinnastostamme.

Faktat

  • Lääketieteen tohtori
  • Ihotautien ja allergologian erikoislääkäri
Ihosairaala