Pauliina-Nuutinen-web-3

Pauliina Nuutinen

ML, specialist i dermatologi och allergologi
"Dermatologens arbete är helhetsmässig problemlösning”

Pauliina Nuutinen är specialläkare inom hudsjukdomar och allergologi samt sköter allmänna hudsjukdomar på sin mottagning. Pauliina är intresserad av mångsidigheten inom hudsjukdomarna. Hudsjukdomars och andra sjukdomars uppkomst på huden är en komplicerad process, och för att lösa problemet krävs en övergripande granskning.
“Patientmötet är den bästa och viktigaste sidan av arbetet som hudläkare. Lyssnande och samtal inleder varje undersökning och patientens berättelse kan påverka både valet av diagnos och vård. Förståelse av sjukdomen och grundliga anvisningar för den fortsatta vården är viktigt även för patientens vårdmotivation.” 

Nästa lediga tider

Det finns inga lediga tider just nu. Kontrollera situationen senare eller välj en annan expert.
{{ appointment['time'] }}
{{ appointment['ApptLength'] }} min
{{ appointment['formatted_date'] }}
{{ appointment['location_name'] }}
{{ appointment.person.name }}
{{ appointment.person.title }}

Specialkompetenser

Språk

Englishen
Finnishfi

Priser

  • 20 min 116€*

Allmän pI priset för mottagningen ingår förutom själva mottagningstiden, dessutom utförandet av alla skriftliga anteckningar som specialisten gör i journalerna, samt den tid som krävs för att bekanta sig med eventuella förhandsuppgifter. Förutom själva mottagningsavgiften debiteras en poliklinikavgift på 34,00 €, i vilken ingår e-recept. Utöver detta debiteras också en Kanta-avgift på 3,50 €. Eventuella undersökningar och ingrepp som utförs på mottagningen debiteras separat. FPA-ersättningen är inte beaktad i prisena. Du kan bekanta dig med diverse kostnadsuppskattningar på vår prislista.

Fakta

  • Medicine licentiat
  • Specialist i dermatologi och allergologi
  • Inga ingrepp eller undersökningar av födelsemärken
Ihosairaala