Pauliina-Nuutinen-web-3

Pauliina Nuutinen

LL, ihotautien ja allergologian erikoislääkäri
“Ihotautilääkärin työ on kokonaisvaltaista ongelmanratkaisua”

Pauliina Nuutinen on ihotautien ja allergologian erikoislääkäri, joka hoitaa vastaanotollaan yleisihotauteja. Pauliina kiinnostui ihotaudeista niiden monipuolisuuden takia. Ihotaudit ja muiden sairauksien ilmentyminen iholla on monimutkainen prosessi, jonka selvittämiseksi tarvitaan ongelman kokonaisvaltaista tarkastelua.

“Potilaan kohtaaminen on ihotautilääkärin työn parhaita ja tärkeimpiä puolia. Kuunteleminen ja keskustelu aloittaa jokaisen tutkimuksen ja potilaan kertoma voi vaikuttaa sekä diagnoosiin että hoidon valintaan. Ymmärrys sairaudesta ja perusteellinen ohjeistus jatkohoidosta on tärkeää myös potilaan hoitomotivaation kannalta.”

 

Seuraavat vapaat ajat

Ei vapaita aikoja juuri nyt. Tarkista tilanne myöhemmin tai valitse toinen asiantuntija.
{{ appointment['time'] }}
{{ appointment['ApptLength'] }} min
{{ appointment['formatted_date'] }}
{{ appointment['location_name'] }}
{{ appointment.person.name }}
{{ appointment.person.title }}

Erityisosaaminen

Kielet

Englishen
Finnishfi

Hinnat

  • 20 min 116€*

*Vastaanoton hintaan sisältyy käytetyn vastaanottoajan lisäksi myös asiantuntijan potilastietojärjestelmiin tekemät kirjaukset ja tutustuminen mahdollisiin esitietoihin. Vastaanottokäynnin hinnan lisäksi veloitetaan poliklinikkamaksu 34,00 €, johon sisältyy e-reseptit. Lisäksi veloitetaan Kanta-maksu 3,50 €. Vastaanotolla mahdollisesti tehdyt tutkimukset ja toimenpiteet laskutetaan erikseen. Hinnoissa ei ole huomioitu Kela-korvausta. Voit tutustua hinta-arvioihin hinnastostamme.

Faktat

  • Lääketieteen lisensiaatti
  • Ihotautien ja allergologian erikoislääkäri
  • Ei toimenpiteitä eikä luomitarkastuksia
Ihosairaala