Tanja-Toivonen-web

Tanja Toivonen

Fotvårdsspecialist
"Det finns inga reservdelar till fötterna, så de måste skötas väl"

Tanja Toivonen är en erfaren fotterapeut på vars mottagning du kan få behandling för olika hud-, nagel- och ställningsproblem i fötterna. Tanja valde fotterapeutyrket efter att först ha fungerat som närvårdare och efter att ha förstått fötternas betydelse för människans välmående. Man får inga reservdelar för fötter, alltså ska man ta hand om dem.

“Hudsjukdomar omfattar ofta fotproblem som kan inverka störande på den normala vardagen. Fortgående smärta på grund av förhårdnader, vårtor, sår eller ledstelhet som beror på en sjukdom är väldigt begränsande när man ska röra sig och felställningar återspeglas i hela kroppen. Jag njuter av att arbeta med patienter och särskilt av att jag kan hjälpa och lindra deras tillstånd.”

Tanja har en lång erfarenhet av fotvård och fotproblem som anknyter till hudsjukdomar. Mottagningen inleds med att intervjua och lyssna till patienten, eftersom var och en är expert på sina egna fötter enligt Tanja. Utgående från diskussionen upprättas en individuell vårdplan, med hjälp av vilken man börjar lösa problemet på ett sätt som är lämplig för respektive patient.  

 

Nästa lediga tider

Det finns inga lediga tider just nu. Kontrollera situationen senare eller välj en annan expert.
{{ appointment['time'] }}
{{ appointment['ApptLength'] }} min
{{ appointment['formatted_date'] }}
{{ appointment['location_name'] }}
{{ appointment.person.name }}
{{ appointment.person.title }}

Specialkompetenser

Språk

Finnishfi

Priser

  • Mottagningsbesök 45 min: 80€
  • Tåortoser i silikon Liten 20 €, Medium 30 €, Stor 40 €

Fakta

  • Fotterapeut, YH

I media

Ihosairaala