Tanja-Toivonen-web

Tanja Toivonen

Jalkaterapeutti
“Jalkoihin ei saa varaosia, joten niistä täytyy pitää huolta”

Tanja Toivonen on kokenut jalkaterapeutti, jonka vastaanotolla hoituvat erilaiset jalkojen alueen iho-, kynsi- ja asento-ongelmat. Tanja päätyi jalkaterapeutiksi työskenneltyään ensin lähihoitajana ja ymmärrettyään jalkojen merkityksen ihmisen hyvinvoinnille. Jalkoihin ei saa varaosia, joten niistä täytyy pitää huolta.

“Ihosairauksiin liittyy usein jalkaongelmia, jotka voivat haitata normaalia arkea. Jatkuva kipu kovettumien, syylien, haavojen tai sairaudesta johtuvan niveljäykkyyden takia rajoittaa liikkumista valtavasti ja virheasennot heijastuvat koko kehoon. Nautin potilaiden kanssa työskentelystä ja erityisesti siitä, kun pystyn auttamaan ja helpottamaan heidän oloaan.”

Tanjalla on pitkä kokemus jalkojen hoidosta ja ihosairauksiin liittyvistä jalkaongelmista. Vastaanotto alkaa haastattelulla ja potilaan kuuntelemisella, sillä Tanjan mukaan jokainen on omien jalkojensa asiantuntija. Keskustelun pohjalta syntyy yksilöllinen hoitosuunnitelma, jolla ongelmaa lähdetään ratkaisemaan kullekin potilaalle sopivalla tavalla.  

 

Seuraavat vapaat ajat

Ei vapaita aikoja juuri nyt. Tarkista tilanne myöhemmin tai valitse toinen asiantuntija.
{{ appointment['time'] }}
{{ appointment['ApptLength'] }} min
{{ appointment['formatted_date'] }}
{{ appointment['location_name'] }}
{{ appointment.person.name }}
{{ appointment.person.title }}

Erityisosaaminen

Kielet

Finnishfi

Hinnat

  • Vastaanottokäynti 45min: 80€
  • Silikoniset varvasortoosit: Pienikokoinen 20€, keskikokoinen 30€, Suurikokoinen 40€

Faktat

  • Jalkaterapeutti, AMK

Mediassa

Ihosairaala